iddiasıyla Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibinin yaptığı açıklamaya göre Sibel Can “İkinci el otomobili sıfır diye sattı” Sibel Can’dan yalanlama  geldi. Tüm bu iddialara karşılık veren Sibel Can “Dava süreci devam ediyor. Mağdurum ve sonuna kadar bu işin peşindeyim” dedi.

Çiftkurtlar Otomotiv'in sahibi Mehmet Çelik, Sibel Can'ın, 'İkinci el otomobili sıfır diye sattı' iddiasıyla kendisine açtığı davayı kazandığını söyledi. Çelik, yaptığı açıklamada, "Sibel Can davası' olarak bilinen ve aleyhimize propaganda malzemesi olarak kullanılan davadaki haklılığımız onaylanmıştır." dedi.

İtirazının üst mahkeme tarafından kabul edildiğini ve aklandığını söyleyen Çelik, "İtirazımız, üst mahkeme tarafından kabul edilmiş ve haksız olarak şikayete konu edilen aracın suç kastı ile satılmadığı, şirketimin dolandırıcılık veya başka bir suça konu olacak eylemde bulunmadığı, herhangi birinin hak kaybına sebebiyet verilmediği, kamunun da herhangi bir zararının doğmadığı tespit edilmiştir." Bu kararın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Çelik, "Türk adaletine olan sonsuz güvenimiz çerçevesinde vermiş olduğumuz hukuk mücadelemizde haklılığımız ortaya çıkmıştır" diye konuştu.

Editör: Wan Haber