Ünlü ve tanınan fenomen Şeyma Subaşı kısa bir süre önce sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Şeyma Subaşı bu haberleri sosyal medya hesabından duyurdu. Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşımlar ile mutluluğunu duyurdu ve yüzüğünü de göstermeyi ihmal etmedi. Kısa bir süre önce kendisi ve sevgilisi hakkında çıkan haberler ile şok geçiren Subaşı, konuşmayı kabul etti ve tüm iddialara yanıt vermek istedi. Daha önce birçok konu hakkında çarpıcı sözlerde bulunan Subaşı, bu kez sevgilisini savunmak için konuştu.
Şeyma Subaşı dolandırıcı ile mi evleniyor?
Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi hakkında çıkan haberlere adeta ateş püskürdü. Sevgilisinin hiçbir zaman dolandırıcılık iddialarının odağında olmadığını ve bu haberlerin asılsız olduğunu dile getirdi. Mısırlı milyarder sevgilisinin kötü bir yolda olmadığının altını çizen Subaşı, ‘Ailesinden miras kaldı. Ailesi ona düşen parayı verince o da değerlendirdi. Parayı nasıl kullanacağını çok iyi bilen biri. Dolandırıcı ya da sahtekar değil. Yazılanlar çok komik!’ diyerek sevgilisini korudu. Mısırlı sevgilisinin yanında olan ve savunan Subaşı, evlilik planları yapmaya başladı. 
‘Para beni buluyor, ben parayı umursamıyorum!’
Şeyma Subaşı, kendisi hakkında çıkan haberlere de cevap vermekten geri kalmadı. Şeyma Subaşı, paragöz olmadığını hatta paranın peşinden koşmadığını dile getirdi. Her zaman paranın onu bulduğunu söyleyen Subaşı, bu konuda özel bir çabasının olmadığını da söylemeden geçmedi. İkili şimdilerde evlilik hazırlıkları ve planları yapmaya devam ediyor. 
Şeyma Subaşı kimdir?
Ünlü fenomen Şeyma Subaşı 1990 yılında hayata gözlerini açmıştır. Subaşı, Acun Ilıcalı ile aşkından tanınmıştır. Var Mısın Yok Musun adlı programa çıkan ve daha sonrasında sık sık ekranlarda olan Subaşı, Acun Ilıcalı ile uzun yıllar aşk yaşadı. Uğruna evliliğini bitiren Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile 1 yıl evli kaldıktan sonra yollarını ayırdı. 

Editör: Wan Haber