Gündemde sürekli paylaşımlarıyla olay olan Şeyma Subaşı son paylaşımıyla çok konuşuldu. Sevgilisi tarafından kendisine alınan Erkek arkadaşımın malıyım yazılan tişörtüyle poz vermesi herkesi şok etti.

Önceki gün giydiği mini elbisesiyle gündem olan Şeyma Subaşı, bu sefer de Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin hediyesiyle çok konuşulmaya başlandı. Sevgilisiyle sık sık sarmaş dolaş pozlarını paylaşan Şeyma Subaşı, kendisine hediye gelen sweeti giyerek poz verdi.

" Erkek arkadaşımın malıyım "

Fotoğraflarını 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Subaşı'nın sweetinin önünde yazan yazıyı okuyanlar kısa süreli şok yaşadı. Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin hediye ettiği sweetinde yazanlar ise şu şekilde: "Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ama senin değil. Ben korkunç derecede harika olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor ama kendisi tatlılığın ve savaşcılığın mükemmel bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim bütün dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar."

Sweetteki yazıları onaylayan ve giymeyi kabul eden Şeyma Subaşı, bununla da yetinmeyip özellikle yazıları göze sokmak için poz verdi. Kısa sürede tepkilerin odağı olan Şeyma Subaşı, eleştirilere aldırış etmeden sevgilisinin kendisini öpücüklere boğduğu videoları paylaşmaya devam etti.

Editör: Wan Haber