Acun Ilıcalı'nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı şu ara sevgilisinden aldığı evlilik teklifi ve göktaşı büyüklüğündeki tek taşı ile sosyal medyada hava atmaya devam ediyor. Ancak Şeyma Subaşı'nın keyfini kaçıracak haberler yine Türk basınında yer aldı. Şeyma Subaşı'nın sevgilisi hakkında sosyal medyada gündeme gelen iddiaya göre her şeyi sahte. Yani Şeyma Subaşı'nın mısırlı iş insanın sevgilisinin dolandırıcı olduğu iddia edildi.

Evlilik teklifini sosyal medyada paylaşmıştı
Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin kendisine evlenme teklif ettiğini duyurmuştu. Şeyma Subaşı'nın evlilik yüzüğü ile en çok konuşulanlar arasına girerken şimdi dolandırıcılık iddiaları gündeme geldi.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi dolandırıcı mı?
Şeyma Subaşı’na yaptığın evlilik teklifi ile Türkiye'de de gündeme gelen Mısırlı iş insanı Alsaloussi'nin Kim olduğunu araştırılmaya başlandı. Alsaloussi'nin Mısırlı bir şeyhin oğlu olduğu iddia edilirken dolandırıcı olduğu yönünde iddialar sosyal medyayı çalkaladı. Amerikan vatandaşlığı da bulunan 36 yaşındaki iş insanının ABD'nin Florida eyaletinde bulunan aile şirketinde yönetici olduğu biliniyor. Kendi adına kayıtlı 11 şirket bulunduğu öne sürülen Saloussi'nin Hangi sektörde olduklarına dair bir açıklama bulunmadı. Geçtiğimiz günlerde çalıntı araç haberleri ile de gündeme gelen Alsaloussi'nin Her şeyinin sahte olduğu iddia ediliyor.
Canlihaber

Editör: Wan Haber