Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yaparken paylaştığı bir fotoğraf hamile olduğuna dair iddiaları gündeme getirdi. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafta eliyle karnını gizlediği görülen ve düzenli spor yaptığı bilinen Subaşı'nın bu hareketi ve belirginleşen karnı kafa karıştırdı.

Mini Elbiseli Pozunu Paylaştı
Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, son günlerde uzun bir süredir aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi ile evlilik hazırlığı yapıyor. Düğün planlarının yanında tatil planları da yaptığı öğrenilen Subaşı'nın oldukça aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya hesabından paylaştığı mini elbiseli pozlarında bir detay dikkatli gözlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı Hamile Mi?
Paylaştığı her fotoğrafta eliyle karnını gizlemeye çalıştığı görülen Şeyma'nın hamile olduğuna dair iddialar gündeme geldi. Verdiği pozlarla dikkat çeken Subaşı'nın bazı takipçileri, 'Hamile sanırım', 'Kesin hamile', 'Göbek çıkmış', 'Hamile, el sürekli göbekte', 'Kilo da almış' ve 'Hamile gibi' şeklinde yorumlarda bulundu. 

Sosyal Medyadan Yanıt Verdi
Hamile olduğuna dair iddialar ortaya atılan Şeyma, bu iddialara yanıt olarak ayna karşısına geçerek bikinili şekilde çektiği bir videosunu Instagram hesabından yayınladı. Videoda karnının düz olduğunu gösteren Şeyma Subaşı, adeta hamilelik iddialarını yalanladı.

Şeyma Subaşı Kimdir?
1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Şeyma Subaşı, İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı'nda eğitimini tamamladı. 16 yaşından itibaren modellik yapmaya başladı. 2008 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında derece elde edemedi. Yine 2008 yılında katıldığı 'Var Mısın Yok Musun' yarışmasında tanıştığı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile aşk yaşamaya başladı. 2017 yılının Eylül ayında Acun Ilıcalı ile evlendi ancak bu evlilik 2018 yılının Kasım ayında sona erdi. Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı vardır. Şimdilerde Mısırlı milyarder sevgilisi ile magazin gündeminden düşmeyen Subaşı, yeniden evlilik hazırlıklarına başladı. Çiftten düğün tarihleri ile ilgili henüz herhangi bir açıklama gelmedi.
Canlihaber

Editör: Wan Haber