Son zamanlarda sosyal medya platformlarında ve arama motorlarında sıklıkla araştırılan soruların başında Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile beraber eksende program mı sunacak? Olmaktadır.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı dünyanın dört bir tarafını gezmeye devam ediyor. Gitmiş olduğu her yeri sosyal medya platformlarında hayranlarıyla paylaşan ve yayınlamış olduğu kitabı SADECE ŞAYMA ile dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran Şeyma Subaşı’nın yeni bir programda bulunacağı konuşulan dedikodular arasında yer alıyor.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı İle İş Yapacak Mı?

Bir gazete haberine göre Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’nın yeni kurmuş olduğu film izleme Platformu Exxen’de bir program sunmak amacıyla çeşitli çalışmalara giriştiği ile ilgili konuşmalar mevcuttur. Bu zamana kadar yaşamış olduğu ilginç olaylar ve tecrübelerinden yola çıkarak sunum yapacağı düşünülen Şeyma Subaşı’nın ömrü boyunca karşılaşmış olduğu durumlara karşılık bazı tavsiyelerde bulunacak ve eğlenceli bölümünü de yansıtacak konuşulmaktadır.

Şeyma Subaşı Program Sunacak Mı?

Şeyma Subaşı’nın televizyon kariyeri de böylelikle başlamış olacak. Genç yaşta yapmış olduklarıyla isminden sıklıkla söz ettirilmiş ünlü ismin, Acun Ilıcalı’nın eski eşi olması da Exxen platformunda program yapmasına engel olmayacak gibi görünmektedir. Başarılı girişimci Acun Ilıcalı’nın eski eşi ile olan arasının iyi olduğu ve çocukları için sık sık bir araya gelip istişare ettikleri, görüştükleri de bilinmektedir.

Editör: Wan Haber