Sosyal medya platformların en çok takip edilen isimlerinden birisi olan Şeyma Subaşı kısa bir süre önce resmi Instagram hesabından oldukça özel bir anını paylaşarak gündeme bomba gibi düştü! 3 milyondan fazla takipçisi olan Şeyma Subaşı hesabında Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan en özel anlarından birisini takipçilerine sundu.


Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabında sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin ona evlenme teklifi ettiği anları paylaşarak bu güzel anını sevincine herkesi ortak etti. Evlenme teklifi ettiği anları paylaşan Şeyma Subaşı'nın bu romantik anları herkes tarafından çok beğenildi.


Şeyma Subaşı'nın düğünü ne zaman?
Kısa bir süre önce Instagram hesabından düğün hazırlıklarına başladığını duyuran Şeyma Subaşı'nın yaz aylarında evleneceği söyleniyor ancak yine de kesin olarak bilinmiyor.


Şeyma Subaşı hamile mi?
Kısa bir süre önce sosyal medya hesabına yüklediği fotoğraflarla dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı’nın hamile olduğu gündeme geldi.  Ünlü bir gazetecinin yaptığı haberde Şeyma Subaşı’nın 3 aydır hamile olduğu söyleniyor. Ancak Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.


Mohammed Alsaloussi kimdir?
36 yaşındaki Mohammed Alsaloussi, Mısırlı bir şeyhin oğludur. Mısır'da yatırımcılıkla uğraştığı bilinen genç iş adamının ailesinin aynı zamanda Florida eyaletinde bir aile şirketi bulunuyor. Kendi şirketleri olan Alsaloussi Holding'te yöneticilik yapmaktadır. Ünlü iş adamının hangi sektörde faaliyet gösterdiği ise bilinmemektedir. Ayrıca 2020 yılında 'En Zengin Araplar' listesinde tam 18. sırada yer alan Al Saloussi'nin yıllık geliri 1.2 milyar dolar olarak belirlendi.

 

Editör: Wan Haber