Sosyal medyada ve magazinde sürekli ön sıralarda yer alan Şeyma Subaşı kısa bir süre önce Instagram hesabında yaptığı açıklama ile herkesin bir süredir beklediği haberi takipçilerine duyurdu! Yaklaşık bir yıldan fazladır ünlü iş adamı Mohammed Alsaloussi ile birliktelik yaşayan Şeyma Subaşı kısa bir süre önce hikayesinde paylaştığı bir video ile resmen evlilik hazırlıklarında olduğunu herkese ilan etti!


Milyarder sevgilisi ile sürekli gündemde olan güzel yıldız kısa bir süre önce hikayesinde bir video paylaştı ve üzerine yazdığı notla resmen düğün hazırlıklarına başladığını duyurdu. Paylaştığı videonun üzerine "Düğün için yapılacaklar listesi ilk sırada. Misafir listemizi yapılıyor - Aman tarım çok heyecanlıyım!" notunu düştü. En son yaptığı röportajlarda da sevgilisi ile ciddi bir ilişki yaşadığının altını çizen Şeyma Subaşı böylelikle evleneceği haberlerini doğruladı.  Sosyal medya hesabında üç milyondan fazla takipçisi olan Şeyma Subaşı bu güzel haberi takipçileriyle paylaşarak herkesi sevincine ortak etti!


Şeyma Subaşı'nın düğünü ne zaman?
Mısırlı sevgilisi ile henüz evleneceğini açıklayan Şeyma Subaşı'nın henüz hangi tarihte evleneceği bilinmiyor ancak herkes düğünün yaz aylarında yapılacağını tahmin ediyor. 


Şeyma Subaşı için uçak kiralamıştı!
Geçtiğimiz günlerde Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı ile Bali'deki tatilinde başka adaya geçmek istemiş ancak özel jet bulamayınca sevgilisi ve kızı Melisa Ilıcalı'nın da konforunu düşünerek onlar için bir uçaktaki tüm biletleri satın almıştı. Bu hareketiyle oldukça gündeme gelen Mısırlı milyarder sosyal medyada da oldukça adından bahsettirmişti.

 

Editör: Wan Haber