Serdar Ortaç, yaşadığı zorlu süreci Instagram hesabından yaptığı canlı yayın ile anlatmış ve Türkiye'nin gündemine girmişti. "120 bin lira kredi ödüyorum" diyen Serdar Ortaç, merak edilen soruları yanıtladı...

"Büyükada'yı alacak servetim vardı"

30 yıldır sahnelerde olduğunu ifade eden Serdar Ortaç, geçmişte Büyükadayı satın alacak kadar serveti olduğunu ifade ederek, "Bir yerlere koyamayacak kadar, hayal edemezsin. Ne işe yarar o para? Güzel eserler bırakıp, güzel hayat yaşayıp ölmek lazım. Sıkıntı çekince her şeyin farkına varıyorsun. Kredimi dün taksitlendirdim. İhtiyacım olmasa o taksitlendirmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu bilemeyecektim" dedi.

"Nafakayı ödeyemedim"

Yine büyük paralar kazanacağını belirten Serdar Ortaç, bu kez neyi yapmaması gerektiğini bildiğini söyledi. Aldığı 5 milyon lira kredi için aylık 118 bin lira ödediğini vurgulayan Ortaç, aylık giderinin 400-500 bin lira olduğunu söyledi.

"Daha nafakayı ödeyemedim. Her ay ödeniyor. Belli bir limite gelince bitiyor. Ömür boyu değil. 2020'nin sonunda biter herhalde" diyen Serdar Ortaç, "Ödeyemedim ama kız hiçbir şey demedi. Nafakaya gelene kadar elemanlar var yanımda, onların aileleri var... Onları bitirmem lazım" diye konuştu.

30 milyon liralık evini çalışanlarına bırakacak

Her şeyini öldükten sonra çalışanlarına bırakacağını söyleyen Serdar Ortaç, "Benim için 30 sene çalışanlara... İstinye'nin tepesinde evim var. 30 milyon TL... Dünya para ediyor. Ben gidince ne olacak? Yanımda çalışanlar alsın diyorum. Bari benden sonra rahat yaşasınlar" dedi.

Editör: Wan Haber