En son yer aldığı Masumiyet dizisiyle gündemde olan yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü! Geçtiğimiz haftalarda Fox TV ekranlarında yayınlanan ancak beklenen reyting başarısına ulaşamayınca ekranlara veda eden Masumiyet dizisi ile ekranlarda yer alan Serkay Tütüncü hem yakışıklılığı hem de oyunculuğu ile herkesten tam not almayı başarmıştı. Dizide İlker karakteri ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu kısa bir süre önce gerçekleştirdiği röportajda yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminde yer aldı.

"Seks hayat enerjisi"
Geçtiğimiz günlerde Hürriyet gazetesinin yazarlarından olan Hakan Gence ile bir röportaj gerçekleştiren Serkay Tütüncü yaptığı açıklamalar ile çok konuşuluyor. Ünlü oyuncunun seks hakkında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü! "Seks bence hayat enerjisi, herkesin hayatında hep olmalı. Seksüel çekimin olduğu yerde her zaman bir merak vardır. Hep diri tutar. Bu yaptığımız iş için de geçerli. Partnerinle sevişmek zorunda değilsin, sadece seyircinin sizi sevişirken hayal etmesini sağla, yeter." açıklamalarında bulunan Serkay Tütüncü sosyal medya platformlarında çokça yorum aldı. Hem olumlu hem de olumsuz yorumlar alan ünlü oyuncu daha önce de Survivor yarışmasıyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme oturmuştu.


“Hiç izlemedim” dedi!
2016 senesinde düzenlenen Survivor: Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılarak finale kadar kalan Serkay Tütüncü geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajda Survivor yarışmasını gidene kadar da gitmeden önce de hiç izlemediğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Survivor yarışması sayesinde popülerlik kazanan ünlü oyuncunun bu açıklamaları magazin gündemini sarsmıştı!

 

Editör: Wan Haber