Müzikalde Serenay Sarıkaya başrolde oynarken şu anda dizide beraber rol aldığı Merve Dizdar da oyunculardan birisiydi. Pandemi süreci sebebiyle çok konuşulan müzikale ara verilmek zorunda kalınmıştı. Yayınlanmış olduğu süreç içerisinde bilet bulmaya zorlanılan ve kapalı gişe oynayan Alice müzikali, kostümleri, oyunculuklarıyla çok büyük bir beğeni toplamıştı. Serenay Sarıkaya ise bir hayalini daha gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyordu.

Bu arada aynı projede bir araya gelen Serenay Sarıkaya ile Ezgi Mola’da arkadaşlıklarını daha da pekiştirirken sosyal medya hesaplarından da beraber kuliste çekilmiş olan fotoğraf ve videolarını paylaşıyor, keyifli anlarını hayranları için yayınlıyorlardı. Şu sıralar Serenay Sarıkaya’nın bir projesi bulunmuyor fakat Ezgi Mola oldukça yoğun çalışıyor.

8 sene aradan sonra dönmüş olduğu dizi setinde Gece gündüz demeden çalışıyor.

Serenay Sarıkaya ise beraber rol aldığı Ezgi Mola'ya Instagram platformundan sürpriz bir göndermede bulundu. Ünlü oyuncu, beraber çekilmiş olan bir fotoğrafının biraz daha oynanmış ve yaşlandırılmış halini ve normal hallerini alt ve üst o fotoğrafı şeklinde “Bunu da bir hatırlayalım Tabii. Aşkım, Ezgim Can arkadaşım!” diyerek Ezgi Mola'yı etiketledi.

Bu fotoğrafı sosyal medya hesabından gören ünlü oyuncu Ezgi Mola’da Serenay Sarıkaya’nın bu göndermesini kendi sayfasında yayınlayarak altında kahkaha figürlerini yazdı.

Editör: Wan Haber