Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya kısa bir süre önce Instagram hesabına yüklediği fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekti. Şu sıralar sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel yıldız resmi sayfasında paylaştığı fotoğraflar ile herkesten tam not almayı başardı!

Oyunculuğu kadar güzelliği ile de ön planda olan Serenay Sarıkaya yüklediği fotoğraflar ile kısa bir süre içinde yüz binlerce beğeni sayısına ulaşarak adeta rekor kırdı! Güzelliği ile herkesi büyüleyen Serenay Sarıkaya aynı zamanda fotoğrafların altına yazdığı notla da dikkatleri üzerine çekti. “Ben... Kendim ve ben... Bir kelebek kadar özgür” notunu yazan ünlü oyuncu spor tarzıyla çok beğenildi.

Haldun Demirhisar'la birlikte mi?
Son zamanlarda ismi ünlü iş adamı Haldun Demirhisar ile birlikte olduğu dedikoduları dolaşan Serenay Sarıkaya geçtiğimiz haftalarda bu ilişkiyi yalanlasa da önceki günlerde iş adamının çiftliğinde görüntülenmişti. Şu an bu görüntüler için bir açıklamada bulunmayan koruyan Serenay Sarıkaya sessizliğini hala koruyor.

Serenay Sarıkaya'ın merak edilen yeni dizisi! 
Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Serenay Sarıkaya'nın yeni projesi çok merak ediliyor! En son Fi dizisinde yer alan güzel oyuncunun yeni dizi projesi kısa bir süre önce belli oldu! Güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncu Netflix platformunda yayınlanacak olan Şahmeran dizisinin başrolünde yer alacak.
Şahmeran dizisi ne zaman yayınlanacak?
Büyük bir merakla beklenen Şahmeran dizisinin çekimleri çok yakında başlayacak. Dizinin kadrosu şu an tam olarak bilinmiyor. Dizinin yayın tarihini merak eden hayranlar ise bir süre daha beklemeye devam edecek.

 

Editör: Wan Haber