Serdar Ortaç sosyal medya hesabı üzerinde Photoshop’la kendini Aquaman filmin karakterine çeviren paylaşım kısa süre içerisinde büyük beğeni aldı.

Sık sık özel hayatında ve kariyerinde yaşadığı problemlerle konuşulan Serdar Ortaç, bu kez hayranlarını güldüren bir paylaşımla gündeme geldi.

" Serdar Ortaç bu ülkeye lütuftur "

Koronavirüs nedeniyle günlerinin çoğunu evinde geçiren ünlü şarkıcı, kendisini Aquaman film karakterinin görseline photoshop'ladı. Ortaç, ortaya komik görsellerin çıktığı o anları, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştı. Renkli paylaşımına kısa süre içinde beğeni yağan ünlü şarkıcıya, "Aguaserdar", "Çok güzel fotoğraf tam albüm kapağı olur, albüm çıkarsana", "Serdar Ortaç bu ülkeye lütuftur" şeklinde yorumlar geldi.

" Müziği hayatta bırakmam "

Geçtiğimiz haftalarda hakkında çıkan 'müziği bırakıyor' iddiaları sonrası Serdar Ortaç'tan yalanlayan bir açıklama gelmişti. Ortaç, "Müziği hayatta bırakmam. Ama bundan sonra oyunculuk yapacağım. Birkaç projeden teklif aldım. Yakında en uygun gördüğüm bir projede yer alacağım." demişti.

Editör: Wan Haber