Bilindiği gibi Serdar Ortaç ile sevgilisi Seçil Gür Bir küs bir barışık halde ilişkilerini yürütüyorlar. En son Yeliz Kırçuval’ın Instagram programına konuk oldular.

Serdar Ortaç’tan Evlilik Açıklaması Geldi

Programın sunucusu ikiliye evlilik düşünüp düşünmediklerini sordu. Bu soru karşılığında Seçil Gür ile Serdar Ortaç’ın ilk ayrılıklarının sonrasından Serdar Ortaç ile program gerçekleştirdiğini ve ünlü popçunun oldukça keyifsiz göründüğünü dile getiren Yelda Kırçuval, Serdar Ortaç’ın Seçil Gür’ün yanındayken adeta gözlerinin içinin parladığını açıklayarak ikilinin evlenip evlenmeyeceğini sorusunu sordu.

Soruya cevap olarak Seçil Gür sevgilisi Serdar Ortaç’ı çok sevdiğini dile getirdi, aynı zamanda Seçil Gür, gelecek ile ilgili çeşitli planlar yaptıklarını fakat bu planlar içinde evliliğin henüz olmadığını dile getirdi.

Beraber hayatlarını yaşayıp yaşlanmayı dahi planladıklarını dile getiren Seçil Gür, Şimdilik çok mutlu olduklarını söyledi.

 Bu soru karşılığında Serdar Ortaç da evlilik ile ilgili fikirlerini paylaştı. Evlilik açısından ikisinin de hazır olacakları anı beklediklerini dile getiren Serdar Ortaç, evlenmek istediğini açıkladı. Ünlü popçu, hayranlarının canlı yayında evlilik teklifi yapmasını dilemesi üzerine bunun özel olması gerektiğini de açıkladı.

Programda Seçil Gür, özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken diğer taraftan müzik çalışmaları ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Fakat özellikle de Serdar Ortaç’ı çok sevdiğini çok yakıştıklarını, ileriki zamanlarda evlilik ile ilgili düşüncelerini daha da kesinleşmesi ile beraber bunu basın mensupları ile açıklayacaklarını dile getirdi.

Editör: Wan Haber