Sen Çal Kapımı dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Hande Erçel kısa bir süre önce sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflar ile gündeme bomba gibi düştü! Güzelliği ile herkesi büyüleyen ünlü oyuncu resmi Instagram hesabında yaptığı paylaşımlar ile adeta beğeni rekoru kırdı!


Önümüzdeki günlerde Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezon çekimlerine başlayacak olan güzel oyuncu hesabında paylaştığı mayolu pozlarıyla adeta ortalığı yıktı geçti! Kusursuz fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Hande Erçel giydiği mavi renkli mayosuyla herkesten tam not almayı başardı! Kısa bir süre içerisinde yüz binlerce beğeniye ulaşan Hande Erçel'in mayosu herkes tarafından çok sevildi!


Hande Erçel’in mayo markası ne?
Mavi mayosuyla çok beğenilen Hande Erçel’in giydiği mayo markası şu an bilinmiyor ancak açıklandığı zaman bu yazımızda sizlerle paylaşacağız.


Yeni sezon bomba gibi geliyor!
Kısa bir süre önce Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonundan ufak bir tanıtım yayınlanmıştı. MF Yapım tarafından yapımcılığı yapılan dizinin yeni bölümleri 20 Mayıs'ta çekilmeye başlayacak. 


Aşklarını dolu dizgin yaşıyorlar!
Kısa bir süre önce rol arkadaşı yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile aşk yaşadığını kabul eden Hande Erçel'in keyfi oldukça yerinde! Geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin'le Maldivler'de romantik bir tatil yapan ünlü oyuncu önümüzdeki günlerde erkek arkadaşıyla yeniden bir kaçamak yapmayı planlıyor! Magazin'de sıkça yer alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti önümüzdeki günlerde Göcek'e giderek birkaç gün tatil yapacak.

 

Editör: Wan Haber