Hande erçel ile Kerem Bursin ikilisinin başrollerinde bulunduğu dizinin yeni bölümleri artık daha da eğlenceli bir hal almaya başladı.

 Serkan ile Eda aşkının düzelmesi ve Evlenme kararı vermeleri izleyiciler tarafından büyük bir destek ve beğeni aldı.

Artık dizinin hayranları kasvet değil daha çok eğlenceli ve aşk dolu görüntüler talep ettiklerini sosyal medya platformlarında sıklıkla dile getirmeye başladı.

Senaristler de izleyicilerin bu isteklerine kulak verdi artık dizide gerilim değil de daha çok aşk ve tatlı heyecan sahnelerine ağırlık vermeye başladılar ve tabii ki Serkan ile Eda’nın evlilik meselesi öyle çabucak gerçekleşmeyecek ve arada pek çok engel olacak. Semiha ile Balca'nın bu aşkı bozmaya yönelik çeşitli çalışmaları devam etse de artık senaryonun bu yöne doğru akmaya cağı bunun Yalnızca bir defa olarak kalacağı daha şimdiden anlaşılıyor.

Serkan ile Eda'nın evlilik öncesinde yaşayacakları ise izleyicileri hem eğlendirecek hem de romantik sahneler, Aşk arayanlara ilaç olacak. Eda ile Serkan’ın otelde küvetteki seksi anları ise ekranda pekte göremediğimiz ateşli anların yaşanmasına sebep olacak.

sen çal kapımı dizisinin 23 Ocak Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan 28 bölümünde  uzun olmasa da olsa da yine Eda-Serkan sahnelerinde seksilik ön plana çıkarılmaya çalışılacak. Eda ile Serkan ikilisinin hep böyle mutlu olmasını dileyen dizi hayranları yeni bölüm fragmanını da büyük ilgi gösterdi.

Çok kısa süre içerisinde YouTube üzerinde 1 milyondan fazla izlenme gören fragmanı binlerce yorum yağdı. Yeni bölüm büyük bir heyecan yarattı ve reytinglerinin de iyi geleceğini yönelik güçlü bir beklenti var. Zira dizi son zamanlarda reyting kaybına uğraması ile dikkatleri üzerine çekmiş ve final ihtiyacında bulunanlara malzeme olmuştu.

Editör: Wan Haber