Koronavirüs salgını sebebiyle evlere kapandığımız şu günlerde özellikle de önlüler, sık sık canlı yayın yaparak hem vakit geçirmeye hem de takipçilerini eğlendirmeye çalışıyorlar.

Selin Ciğerci’nin canlı yayınına soru sorma bahanesi ile bağlanan bir adam, cinsel organını gösterdi. Yaşadığı olay karşısında şok geçiren ve yayını kapatan Selin Ciğerci, avukatına derhal talimatı verildikten sonra Sabaha kadar ağlamaktan uyuyamayan ve  gözyaşları içinde video çeken ciğerci, takipçilerinden özür diledi.

Kendi kozmetik markasının yanısıra şarkıcılık da yapan Selin ciğerci, eşi Gökhan Çıra ile coronavirüs salgınından korunmak amacıyla kendilerini karantinaya aldılar. Her anlarını sosyal medya platformlarından takipçileriyle paylaşan Selin Ciğerci ve eşi dün akşam yaptığı canlı yayında talihsiz bir olay yaşadı.

Canlı Yayında Cinsel Organını Gösterdi

Kendi Kozmetik markasında yeni bir ürün çıkarmanın tatlı heyecanını yaşayan ve bu heyecanını takipçileriyle canlı yayın yaparak paylaşmayı amaçlayan Selin Ciğerci, “Abla çok önemli bir soru soracağım.” Diyen erkek takipçisini yayına aldı. Ancak yayına bağlanan adam cinsel organını gösterince, Selin Ciğerci çok kısa süre içerisinde yaşadığı şoku atarak takipçisini yanından attı.

Burnundan Fitil Fitil Getireceğim

Yaşadığı talihsiz olay sonrasında öfkeden çılgına dönen Selin Ciğerci, “Bugün canlı yayında o terbiyesizliği yapanı bulamayacağımı sanıyorsa videolar resim adlı ne varsa avukatıma gitti. Burnundan nasıl fitil fitil getireceğimi herkes görecek!” dedi. Herkese örnek olsun, böyle pislik sapıklar hala var. Herkesin başına gelebilir. Lütfen herkes örnek alsın bu yaşadığımı hala şok içindeyim ve sinirliyim.” Dedi.

Göz Yaşlarına Hakim Olamadı

Talihsiz olay sonrasında sabaha kadar uyuyamayan ve hıçkıra hıçkıra ağlayan Selin Ciğerci, Gözyaşları içinde çektiği videoda şunları söyledi. “Mübarek Ramazan ayında hepinizden özür diliyorum. Benim gerçekten bir suçum yok. Ben işinde, gücünde, evinde ailesiyle olan bir kadınım. Gece annem aradı: Hayırdır ne oldu? diye utancımdan konuşamadım gerçekten o köpek suratlı bulacağım Allah bin türlü belasını versin.” Dedi.

Editör: Wan Haber