Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ilişkilerinde ardı arkası kesilmeyen aldatma haberleri magazin gündemine adeta bomba etkisi yaratarak düştü. Daha öncesinde Gökhan Çıra’nın, Selin Ciğerci’yi Melisa Emirbayer isimli bayan ile aldatma iddiaları gündeme gelmişti. Şimdi de Selin Ciğerci’nin, Gökhan Çıra’yı Tolga Polat ile aldattığı iddia edilen fotoğraflar canlı yayında paylaşıldı.

Sosyal medyada büyük bir fenomen kitlesine Sahip olmayı başaran Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra tarafından Melisa Emirbayer ile aldatmasının hemen sonrasında meydana gelenler ve yaşananlar herkesi şoke ederken, şimdi de bir başka iddia göndemde dolaşıyor. Selin Ciğerci’nin, eşi Gökhan Çıra’yı Tolga Polat ile aldattığı ile ilgili iddia edilen ve basına sızdırılan fotoğraflar canlı yayında paylaşıldı.

Birlikte Çekilen Fotoğraflarını Canlı Yayında Paylaştı!

Beyaz TV ekranlarında Söylemezsem Olmaz isimli programa canlı yayında Tolga Polat bağlandı ve gündeme bomba gibi düşen çeşitli açıklamalarda bulundu. Selin Ciğerci ile olan ilişkisini ve yaşadığı süreci tek tek anlatan Tolga Polat birlikte çekilen fotoğraflarını da canlı yayında gösterdi.

Gökhan Çıra Mekanı Bastı!

Tolga Polat’ın Beyaz TV’de yayınlanan söylemezsem Olmaz isimli programda ortalıkta gezen dedikodular ile ilgili konuştuğu sözler şu şekilde:

Selin ile belli bir müddet ilişkimiz oldu. Hatta Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile konuştuğumuzu öğrenmişti, konuştuğumuz mekanı bastı, beni tehdit etti.” Dedi.

Kerimcan’ın Evinde Buluştuk

Tolga Polat: “Gökhan, yanında olmadığı zamanlarda görüntülü bir şekilde konuşuyorduk, birkaç defa görüştük, hatta Kerimcan’ın evinde bir araya geldik, dışarıda da görüştük. Diye açıklamalarda bulundu.

Samimi Görüntüler!

Tolga Polat ile Selin Ciğerci’nin samimi fotoğraflarını görenler şaşırırken, diğer taraftan ihanetin belgeleri de ortaya çıkmış oldu.

Daha önce Gökhan Çıra’nın eşi Selin Ciğerci’nin birkaç defa aldattığı ile ilgili çeşitli söylentiler meydana gelmişti. Bütün bu kulislerde konuşulan konuların herhangi bir belgesi olmadığı için sadece sözde kaldı.

Magazin kulislerini uzun bir süre meşgul edecek gibi görünen bu ihanet haberinin ardından Selin Ciğerci, Tolga Polat ve Gökhan Çıra üçgeninde nasıl olayların meydana geleceği merak konusu olmaktadır.

Editör: Wan Haber