Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi Meslisa Emirbayer ile aldattığı iddiası hala gündemde sıcaklığını korurken bir başka bomba iddia ortaya atıldı. Melisa Emirbayer iddiasını ortaya süren Söylemezsem Olmaz sunucularından Seren Serengil, bu kez Selin Ciğerci'nin Gökhan Çıra'yı aldattığını söyledi hatta bazı fotoğraflar yayımladı.

Selin Ciğerci'nin, eşi Gökhan Çıra'yı, Tolga Polat ile aldattığı iddia edilen fotoğraflar canlı yayında paylaşıldı. Tolga Polat, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programında canlı yayında bağlandı ve gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. 

Selin Ciğerci ile olan ilişkisini ve yaşadığı süreci anlatan Polat, birlikte çekilen fotoğraflarını da canlı yayında gösterdi. Tolga Polat açıklamaları şu şekilde yer aldı:

"Selin'le bir süre ilişkimiz oldu. Hatta Gökhan, Selin ile konuştuğumuzu öğrenmiş geldi mekan bastı, tehdit etti." 

"Gökhan, yanında olmadığı zamanlarda görüntülü konuşuyorduk. Bir kaç kere görüştük. Kerimcan'ın evinde de buluştuk, dışarı da da görüştük.''

Tolga Polat'ın açıklamaları dinleyenleri şaşırtırken ikilinin ortaya çıkan samimi görüntüleri de ihaneti belgeledi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Gökhan Çıra'nın eşi Selin Ciğerci'yi, sunucu Melisa Emirbayer ile aldattığı da iddia edildi. Bunu öğrenen Ciğerci, Emirbayer’i bulup, boğazına bıçak dayayarak ''kocama yaklaşma'' diye tehdit etmiş. Skandal olayı duyuran Seren Serengil, bunları kendisine Emirbayer’in anlattığını söylemişti.

Gökhan Çıra'nın Melisa Emirbayer'in sosyal medyada bazı fotoğraflarını beğenmesi iddiaları güçlendirirken söylentilerin ardından ünlü sunucuyu takipten çıkması ve beğenilerini çekmesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Melisa Emirbayer, magazin gündemine bomba gibi düşen iddia sonrası Instagram hesabından ilk olarak şu açıklamayı yapmıştı:

- Seren Serengil'in dediği her şey doğrudur. Maruz kaldığım tehditler vb. her şey doğrudur. Aslı olmayan üstüme atılan iftiralar için savcılığa başvuruda bulunuldu. Buradan yanımda olan herkese teşekkür ediyorum.

Hakkında çıkan haberlere sessiz kalan Selin Ciğerci, kendisine gönderilen hakaret içerikli mesajlar sonrasında Instagram hesabının hikaye kısmından açıklama yapmıştı:

- Kimseyle uğraşmadım ben. İftira atıyorlar. Biri çıkıyor 'Anne olamayacaksın' diyor, biri 'Cinsiyet değiştirdin' diyor. Biri de 'Aldatılması normal' deyip, yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya! Herkes kendi ahlakına, geçmişine baksın.

Herkes bir kendi kapısının önünü süpürsün. Varsa bir hatam bile ben Allah'tan af diledim. İnsanlar bana 'Yazıklar olsun' diye mesajlar atıyor. 

 Allah herkesin gönlüne göre versin. Lütfen bana iftira atmayın. Vallahi şoktayım, psikolojim bozuldu. Çıldıracağım valla. Gökhan yukarıda uyuyor. Bana gelen mesajları görseniz, inanamazsınız. Daha güçlü geleceğim. 

- Akan gözyaşımın hesabını soracağım. Kaba kuvvetle değil, hukukla. Ah ediyorum, ömrüm boyuncu bu kurgunun, planın başında kim varsa. Allah yukarıda.

Olayın kendi kariyerini tehlikeye atmak için çıkarıldığını belirten Selin Ciğerci, ardından kendisine iftira atıldığını kanıtlamak için Melisa Emirbayer ile birlikte arabasında video çekmişti. Emirbayer, Ciğerci ile birlikte yer aldığı videoda kandırıldığını ifade etmişti.

Seren Serengil ise Emirbayer’in kendisine savcılığa gideceği yönünde bir mesaj attığını ancak sonrasında kendisini engellediğini dile getirmişti. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Serengil, Emirbayer’in Ciğerci'nin yanında olduğunu belirterek, onun için endişelendiğini de sözlerine eklemişti.

Selin Ciğerci ve Melisa Emirbayer’den gelen yalanlamalardan sonra Seren Serengil, 23 Kasım Pazartesi günü yayınlanan programda Melisa Emirbayer’in kendisine yolladığı ses kayıtlarını ve mesajları paylaşmıştı. Melisa Emirbayer ile aralarında geçen konuşmanın ses kaydını yayınlayan Serengil çarpıcı bir iddiayı gün yüzüne çıkartmıştı.

Ses kaydında Seren Serengil, eski Survivor yarışmacısından Selin Ciğerci’nin boğazına bıçak dayadığı anları anlatmasını istemiş. Ünlü sanatçının ses kaydına mesajla cevap veren Emirbayer, ''Sen şey de Seren Abla, içeri giriyor zorla bıçakla. Oda oda arıyor. Bulunca bıçağı dayıyor ben sana detaylı anlatacağım nasıl geliştiğini. Sonra vurmaya başlıyor'' ifadelerini kullanmıştı.

Emirbayer bıçakla saldırıya uğradığını söyledikten sonra Selin Ciğerci'nin şoförü Mert'in yaşananlara şahit olduğunu dile getirmişti.. Emirbayer attığı mesajda, şunları yazmış:

- ''Gören oldu. Eşya topluyoruz da bir taraftan hemen sana yazıyorum. Şimdi şikayetçi olacağım. Her şeyi gören oldu. Onun şoförü Mert ve o Burak.''

Selin Ciğerci’nin kendisini tehdit ettiği gün zorla eski bir eve götürüldüğünü ifade eden Emirbayer, sözlerine şöyle devam etmişti:

- ''Bu olay patladığı gün Ercan Abi beni zorla bir eve götürdü. Eski bir ev biraz uzakta kalıyor. Çıkmak istedim. 3 gün orada kalmam gerektiğini ve Gökhan Bey’in salmadığını söylediler. Can güvenliğim içinmiş. Bana Selin dedi ki, ''Burada olduğunu söylersen kimse inanmaz. Bir şey yok. Kanıt olmaz.' Burak'ı işten atmışlar kesin.''

- ''O her şeyi anlatır ama Ercan Abi’den telefonunu almamız lazım.Bir şekilde olaylar orada oldu. Orada oturan sakinler vardı, duydu. Yer biraz uzakta kalıyor. Hatta tüm mesajları eskiye dönük birinden çıkartalım bence.'' İnternet haber

Editör: Wan Haber