Sefirin kızı dizisi Pazartesi Akşamları Star TV’de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Fakat Neslihan Atagül’ün sağlık problemleri yaşaması ve dizinin oyuncu kadrosundan ayrılması ile beraber Uraz Kaygılaroğlu’da aynı şekilde diziden ayrıldı.

Artık sefirin kızı dizisi bambaşka bir yolda ilerlemeye devam edecek.

Tuba Büyüküstün sefirin kızı dizisinin 37. Yeni bölümünün final sahnesinde bulunmuş ve hayranlarını bir hayli heyecanlandırmıştı.

Tuba Büyüküstün’ün Katılım Sağlaması İle Beraber Sefirin Kızı Dizisinin Arayıp Sinirlerinde Hareketlilik Yaşandı Mı?

 Tuba Büyüküstün’ün diziye giriş yapması reytingleri bir miktar artırdı Fakat çok büyük bir Yükseliş olarak bu sayılmamaktadır. Yine de yeni bölümlerin başka bir hikaye şeklinde ekrana geleceği düşünülür ise eğer dizide çok önemli gelişmeler meydana gelecektir. Bu durum aslında izleyicilerin heyecanının da artmasına sebep olacaktır.

Sefirin Kızı Tuba Büyüküstün’ün Adı Ne?

Son zamanlarda Özellikle de Neslihan Atagül’ün ayrılmasından sonra sefirin kızı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Tuba Büyüküstün’ün dizideki ismi de çok merak ediyordu. Sefirin Kızı dizisinin 1 Şubat Pazar günü ekranlara gelecek olan 38. yeni bölümü ile ilgili fragman yayınlandı.

 Sancar efe sordu ve bu gizemli kadın da isminin mavi olduğunu açıkladı. Tuba Büyüküstün sefirin Kızı adlı dizide mavi karakteri ile bundan sonra oynayacak.

Dizide Sancar’ın Nare'nin gidişinden sonra Mavi'ye sıkı sıkı sarılması ve aralarında hemen bir yakınlaşma meydana gelmesinde izleyicileri bir Hayri şaşırtacaktır.

Sefirin Kızı dizisinin 38. yeni bölüm fragmanı Aslında yapımın bambaşka bir hikaye biçiminde yoluna devam edeceğini de işaretini izleyicilere vermektedir. Tabii ki sefirin kızı dizisinin yan karakterlerinin de hikayenin yanında bir de Sancar ile Mavi’nin değişik bir hikayesini izlemek de mümkün olacaktır.

Editör: Wan Haber