Çekimlerine Eskişehir’de devam edilen Savaşçı dizisinin heyecanına kapılan milyonlarca izleyici mevcut. 99. bölümü ekranlara gelen dizinin ilk 4 sezonu çok büyük bir ilgi ile karşılaşmıştı. Fakat yenilenmiş Savaşçı dizisi de aynı ilgiyi görebilecek kadar iddialı bir şekilde geliyor. Savaşçı dizisinde yeni bir döneme tanıklık edeceğiz.

Başrolde Yüzbaşı Kağan bozok karakterine can veren Berk Oktay’ın ansızın diziden ayrılıp yine aynı şekilde FOX TV’de ekranlara gelen Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterine can vermesi ile ortalık karışmıştı.

 Berk Oktay’dan sonra diziden ayrılanların önü kesilmiyordu. Hatta bu dizinin final yapacağı dahi konuşulmuştu.

Savaşçı dizisinin yapımcıları boş durmadı ve birbirinden değerli sanatçıları, oyuncuları dizinin oyuncu kadrosuna dahil ettiler.

 Dizide genç oyuncularda oldukça dikkatini çekiyor. Özellikle de Savaşçı Dizisi  Erkan Meriç, Anıl Tetik üçlüsü merak içerisinde beklenilen isimler arasında yer alıyor.

 Bu üç oyuncu da bulundukları projelerde akıllarda kalan karakterlere imza atmayı başarmışlardı. Şimdi ise aynı yeteneklerini savaşçı dizisi için ortaya koyacaklar.

Savaşçı dizisinde bulunan geniş bir kadro mevcut. Eskişehir’de yoğun bir şekilde çekimlerine halen devam ediliyor. Dizinin yeni sezonu için üst üste yayınlanan fragmanların sonrasında artık 100. Bölümün ne zaman ekranlara geleceği merak konusu oldu.

İşte Tam da bu hususta bir kesinlik mevcut değil. Fox TV yakın zaman içerisinde diyerek henüz net bir tarih vermedi. Fakat beklentiler, şubat ayının ikinci haftasında dizinin ekranda olması biçiminde. Daha önce Pazar Akşamları yayınlanan savaşçı dizisinin günü de merak ediliyor. Şimdilik Fox TV’nin yalnızca Çarşamba günleri dizisi yok.

Savaşçı dizisi Çarşamba rekabetine katılabilir.

Editör: Wan Haber