Kanal D ekranlarında büyük bir ümit ile yayın hayatına başlayan, fragmanı ekranlara geldiğinde Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'a en büyük rakip olarak nitelendirilen; Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici gibi mükemmel bir üçlütü bir araya getiren Şarkılar Seni Söyler programı reytinglerde dibi görünce final yapacağı ile ilgili çeşitli söylentiler dolaşmaya başladı.
 

İbrahim Tatlıses'in tam dokuz buçuk sene sonra Star TV ekranlarında sunmaya başladığı İbo Show ile izleyici karşısına çıkması ile beraber değişik kanallarda Özden'in İsimlerde yeni programları imza atmaya başladı.
 

Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici gibi isimleri bir araya getiren programın adı Şarkılar Seni Söyler Kanal D ekranlarında yayın hayatına başladı. Fakat beklenen reytingleri alamayınca kanalda yönetimi tarafından final yapacağı ile ilgili çeşitli söylentiler dolaşmaya başladı.
 

Şarkılar Seni Söyler Reytinglerde Son Sıralarda Yer Aldı
 

Büyük bir ümit ile yayın hayatına başlayan fakat beklentileri bir türlü karşılamayı başaramayan Şarkılar Seni Söyler programının ilk bölümü totalde 16, AB grubunda 12, abc1 grubunda ise 11. sırada bulunurken, son zamanlarda ise alt sıralarda yer aldı. Köşe reytingler sebebiyle yayın günü değiştirilen program, kurgusunda meydana gelen zayıflıklar sebebiyle de eleştirilerin Odak noktası haline alınca final yapacağı iddia edilmeye başlandı. Kanal yönetimi ve sunuculardan henüz programın finali ile ilgili herhangi bir bilgi açıklanmazken, Geçen hafta da İbo Show'un reytingler sebebiyle veda edeceği ile ilgili çeşitli söylentiler dolaşmaya başlıyordu.
 

Şarkılar Seni Söyler programı ile ilgili herhangi bir final kararının ortaya çıkması durumunda bu satırlardan en yeni gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

Editör: Wan Haber