Magazin dünyası son zamanlarda oldukça değişik bir olay ile çalkalanmaya devam ediyor. Bilindiği gibi İmparator İbrahim Tatlıses tekrardan İbo Show programınızı Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Türkiye’de bulunan en önde gelen isimlerin bu programda ağırlandığını da biliyoruz.

Geçen hafta ki İbo Show programına konuk olan Demet Akalın, Zara ile ilgili programdan sonra yapılan çeşitli açıklamalar ile ilgili konuşulanların ardı arkası kesilmiyor. Programa katılan sanatçıların birisinin tuvaletini çok kötü bir şekilde bıraktığını dile getiren Demet Akalın Bir anda gündem olmayı başardı.

Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan bir Magazin programında Demet Akalın, tuvaletini hangi ünlü sanatçının kirlettiği ile ilgili Çok kesin konuştu. En çok seyredilen magazin programları arasında bulunan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı, tuvaletin, kim tarafından kirletildiği ile ilgili kesin bir dille açıklama gereği duydu. Yapılan programda kesin olarak bunu yapan kişinin Zara olduğu söylendi. Konu ile alakalı alınmış olan duyumlara göre bu şekilde bir haber ortaya çıktı. Konu ile ilgili Zara’dan herhangi bir değerlendirme şimdiye kadar gelmedi.

Özellikle de Demet Akalın’ın evindeki tuvaleti kirli bırakan ünlü sanatçının Zara olduğu ile ilgili çeşitli söylentilerin sonrasında gözler Zara’ya çevrildi. Fakat Zara şimdiye kadar herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bu durum, acaba söylentiler doğru mudur?  Sorusunu akıllara getiriyor.

Editör: Wan Haber