Kına şarkısıyla 2017 yılında 113 milyona dinleten şarkıcı Berna Tan, "Benim Kına şarkımın, dünya starıyım diye ortalarda gezenleri kaça katladığını görüyoruz" diyerek Aleyna Tilki'ye gönderme yaptı.

Kına şarkısıyla kına gecelerinin ve davetlerin en çok çalınan şarkıları arasında giren şarkıcı Berna Tan, magazin gündemine bomba gibi açıklamalarda bulundu .Bazı kişilerin saçma açıklamaları ve fizikleriyle gündeme gelmesine atıfta bulunan Tan, "Gündeme fiziğiyle ya da içi boş cümleleriyle gelenlere acıyorum, zor olan yaptığı işle gündeme gelebilmek... Onu başaramadıkları için böyle yollara başvuruyorlar. Gerçekten çok üzücü" dedi.

"10 kere dünya starı olurdum"

Yaptığı bu iddialı açıklamasıyla dikkat çeken şarkıcı Berna Tan, "Önümüzde buna benzer çok örnek var. Zaten çok belli ediyorlar kendilerini. Benim "Kına" şarkımın, dünya starıyım diye ortalarda gezenleri kaça katladığını görüyoruz. Tıklanmalar ortada... Kimseden destek alamadım diyorlar isyan ediyorlar ama aldıkları desteğin haddi hesabı yok. Yine de çakılıp kalıyorlar. Çok üzücü... O destek bana verilseydi 10 kere dünya starı olurdum. Tek yaptıkları gösteriş. Sadece işiyle gündeme gelen, işiyle başarı yakalayan çok az sanatçı kaldı. Umarım bu böyle devam etmez..." diyerek Aleyna Tilki'yi hedef aldı.

Editör: Wan Haber