Şarkıları ile büyük ilgi gören Bengü, evlilik hayatı ile sık sık gündem oluyor. Bengü, güzelliği ve şarkıları ile sosyal medyanın gündemine oturan isim oluyor. Bengü her paylaşımı ile gündem olmaya devam ediyor. Bengü’nün bayram müjdesi tüm sevenlerini çok sevindirdi. Bir yaşında Zeynep adında kızı olan Bengü, ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Bengü ikinci çocuğunun erkek olduğunu sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaştı. 
Bengü kimdir?
Bengü Erden, 1979 yılında hayata gözlerini açmıştır. İzmir’de dünyaya gelen Erden, İzmirlidir. Bengü’nün müzik dünyası ile tanışması küçüklüğüne dayanmaktadır. İlkokul yıllarında müzik ile ilgilenen nadir isimler arasındadır. İlkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrasına girdi. Küçük yaşlarından itibaren müzik ile iç içe olan Bengü, müzik olmadan bir hayat olmayacağını söylemeden edemedi. Çok uzun yıllar müzik ile ilgilenen Bengü, singler çıkararak kendinden çok kez söz ettirdi. Şarkıcı kariyerinin zirvesini yaşayan Bengü, birçok parçası ile gündem olmaya devam ediyor. Kısa zaman önce koruması ölen Bengü, kazada rolü olup olmadığına dair ifade vermeye gitmişti. Kazanın nedeninin Bengü olduğunu haber yapanlara büyük tepki gösteren Bengü, korumasının öldüğü zamanlarda en çok konuşulan isimler arasında yer almıştı. 
Bengü Erden’in boyu kaçtır?
Ünlü şarkıcı Bengü Erden’in boyu 1.61 cm’dir. Güzel şarkıcı yeni parçaları ile gündem olmaya devam ediyor. 
Bengü kiminle evli?
Şarkıları ile gündem yaratan Bengü 2018 yılında Selim Selimoğlu ile dünya evine girmiştir. Selim Selimoğlu ile evliliğinden bir çocuk dünyaya getirmiştir. Bengü, kızı Zeynep’i 1 yıl önce kucağına almıştır. Bengü’nün kızı 1 yaşındadır. Bengü ikinci çocuk müjdesini bayramda verdi. Bengü’nün hayranları ikinci çocuk haberine büyük sevinç duydu. Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabı yorumlarla dolup taştı. 

Editör: Wan Haber