Geçirmiş olduğu tıbbi operasyon (mide ameliyatı) sonrasında hızlı bir şekilde kilo vermeye başlayan ve 46 kiloya kadar inen Seren Serengil, Instagram hesabından son durumu ile alakalı paylaşımda bulundu. Seren Serengil, 'son 1 hafta içerisinde traktör hastalığım ilerledi ve 46 kiloya kadar düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum. 'Şeklinde paylaşımda bulundu.

Uzun senelerdir fazla kiloları ile başı dertte olan Seren Serengil, geçirmiş olduğu mide ameliyatı sonrasında kendisini bir türlü toparlayamadı ve hızlı bir şekilde kilo vermeye başlamıştı.

Seren Serengil: Sendrom Geçiriyorum, Fenalaşıyorum!

Sosyal medya hesabı Instagram uygulaması üzerinden sağlık durumu ile ilgili bir parasını da bulunan Seren Serengil, kötü haberi hayranlarına verdi. Rahatsızlığının yeniden gerilemeye başladığını dile getiren Serengil, son 1 hafta içerisinde tekrar hastalığını geriledim ve 46 kiloya kadar düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum. Baş dönmelerim başta olmak üzere mide bulantılarım hiç geçmiyor. Bu ameliyatı geçirip, benim gibi olanlar varsa, bunları yaşadıysa ve sonra geçiyor mu Ve nasıl geçiyor bilgilendirebilirse çok memnun olurum. Dedi.

Seren Serengil'in sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme meydana geldiği zaman ya da hayranları tarafından kendisine bir cevap verildiği zaman bu satırlardan sizlerle paylaşacağız.

Editör: Wan Haber