Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen kısa bir süre önce sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf ile dikkatleri üzerine çekti. Oyunculuğu kadar güzelliği ile de herkesi büyüleyen güzel oyuncu takipçilerine paylaştığı görsel ile kısa bir süre içerisinde binlerce beğeni sayısına ulaştı. 

Son zamanların en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Melis Sezen, Sadakatsiz dizisindeki rolü ile dikkatleri üzerine çekti. Yılın parlayan oyuncuları arasında yer alan Melis Sezen Derin karakteri ile herkesten tam not alıyor. Rolünün hakkını veren ünlü oyuncu sosyal medya platformlarında da büyük bir hayran kitlesine sahip.

Dizinin sezon finali bölümünde Asya ile birlikte uçurumdan denize arabayla düşen Derin ölecek mi ? Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor.

Melis Sezen kimdir?
2 Ocak 1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Koç Üniversitesi'nde Medya ve Görsel Sanatlar bölümünü kazandı ve buradan mezun oldu.  Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne kaydolmuş ve burada tiyatro eğitimi almıştır. Daha sonra ise ilk Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizide rol alarak ilk kez ekran karşısına çıktı. Ardından Siyah İnci, Leke ve Sevgili Geçmiş gibi dizilerde de karşımıza çıkan Melis Sezen şu an ise Sadakatsiz dizisinde Derin karakteri ile karşımıza çıkıyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolü paylaşan Melis Sezen, Tilki Yuvası, Bizim İçin Şampiyon, Dünya Hali ve Mucize 2: Aşk gibi filmlerde de yer almıştır.

Editör: Wan Haber