Sadakatsiz dizisinde eşini aldatan Volkan (Caner Cindoruk) karakterinin "Ben ikisini de seviyorum. İnsan aynı anda iki kadını neden sevemesin" sözleri sosyal medyada uzun süre tartışılmıştı.

ÖZEL HAYATI MERAK KONUSU...

Özel hayatı merak konusu olan Caner Cindoruk, geçtiğimiz yıl Selin Şekerci'den ayrıldıktan sonra kimseyle görüntü vermemişti. Ünlü oyuncu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Snob Magazin'in özel haberine göre; Caner Cindoruk'un Instagram'da DM üzerinden 21 yaşındaki Melissa isimli bir kıza mesajlar attığı öne sürüldü.

Sadakatsiz dizisinin Volkan'ı Caner Cindoruk'a ait olduğu iddia edilen mesajlar ifşa edildi

Sadakatsiz dizisinin Volkan'ı Caner Cindoruk'a ait olduğu iddia edilen mesajlar ifşa edildiMelissa isimli genç kız o mesajları ifşa etti. Melissa, "Sadakatsiz'in Volkan'ı gerçekte de dizideki gibi bir adam. Bana attığı mesajlara bakın" dedi. Sadakatsiz dizisinin Volkan'ı Caner Cindoruk'a ait olduğu iddia edilen mesajlar ifşa edildiCaner Cindoruk'a ait olduğu iddia edilen o mesajlarda, "Yarın durumun ne?", "Eee görüşelim işte" ve "Neden cevap yazmıyorsun" şeklindeki mesajlar dikkat çekti. Sadakatsiz dizisinin Volkan'ı Caner Cindoruk'a ait olduğu iddia edilen mesajlar ifşa edildiBu iddia sonrası tüm gözler Caner Cindoruk'un yapacağı açıklamaya çevrildi. 40 yaşındaki Cindoruk, 'Sadakatsiz' dizisindeki performansıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Editör: Wan Haber