Real Madrid'in Portekiz'li Süper Star'ı Cristiano Ronaldo, manken sevgilisi Irina Shayk'tan ayrıldığını resmen doğruladı. 29 yaşındaki Yıldız oyuncu haber ajansı Associated Press'e gönderdiği yazılı açıklamada 5 yıldır birlikte olduğu manken sevgilisi Irina Shayk'tan ayrıldığını duyurdu. 

 

Ronaldo'nun açıklamasında ise şunlar yer alıyor; "Bu adımı atmanın ikimiz için de en iyi karar olduğu konusunda birleştik. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Onun hep mutlu olmasını isterim" dedi. 

 

Annesinin verdiği davete icabet etmediği için Irina Shayk ile ayrılma kararı alan Cristiano Ronaldo'nun yeni bir aşka yelken açtığı da öne sürüldü. İddiaya göre, Cristiano Ronaldo, Real Madrid kulüp televizyonunun muhabiri Lucia Villalon ile birlikte olduğu öne sürüldü. Villalon, dünyada yılın futbolcusu ödül töreninin ardından Ronaldo iile birlikte olan fotoğrafını Twitter'dan paylaşmıştı.

 

CRİSTİANO RONALDO KİMDİR ?

 

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (d. 5 Şubat 1985, Funchal), forvet pozisyonunda oynayan Portekizli futbolcu. Şu an Real Madrid'de 7 numaralı formayı giymektedir ve Portekiz Millî Takımı kaptanıdır.

 

Cristiano Ronaldo 5 Şubat 1985'te Funchal, Madeira'da doğmuştur. Maria Dolores dos Santos Aveiro ve José Dinis Aveiro'nun son çocuklarıdır. İkinci ismi olan Ronaldo'yu babası Ronald Reagan hayranı olduğu için koydu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır.

Editör: Wan Haber