Esra Bilgiç, ALEM dergisine kapak oldu. 2021 ile ilgili hayallerini ve planlarını dile getiren oyuncu, "Yeni bir seneye seyircinin ilgisini yüksek tutmak için güzel bir senaryoyla başladık. Okumak için can attığım onlarca kitap var. Yakın arkadaşımla müzik yapma hayalimiz var. Belki onu hayata geçirebiliriz. Henüz çok erken ama yaz tatilini iple çekiyorum. Kardeşimle yurt dışı eğitim ve tatil planlarımız var. Yer almak istediğim sosyal sorumluluk projeleri var. Bu sene çok çalışacağım" dedi.

Sabah rutinini paylaşan Bilgiç, "Yorucu bir günün sabahında elbette hemen yataktan kalkmak istemiyorum. Önce camı açıp denize ve gökyüzüne bakıyorum. Temiz hava alıyorum. Ardından hemen bir Spotify listesi açıp sevdiğim müziklerle yeni güne hazırlanıyorum. Gündeme bir göz atıp kısa süren bir kahvaltı sonrasında setin yolunu tutuyorum. Eğer evdeysem yine erken kalkmaya özen gösterip bu rutinimin tadını çıkararak güne başlıyorum" diye konuştu.

Oyuncu sosyal medyada çok fazla takipçisinin olma nedenini ve en çok takipçilerinin neyi merak ettiklerini şu sözleriyle açıkladı: "Çok aktif olmadığım ve günlük yaşantımdan çok fotoğraf paylaşmadığım için özel hayatımı merak ediyorlar. Bir de makyaj ve cilt bakım rutinime dair çok soru alıyorum."

Editör: Wan Haber