Koronavirüs tehlikesinin artış göstermesine rağmen alışveriş merkezinde görüntülenen Pelin Karahan, çocuklarının eksikliklerini gidermek için evden dışarı çıktığını söyledi. Hayatında her şeyin normal olduğunu ve yolunda gittiğini söyleyen oyuncu, çocuklarını dışarıya çıkarmadığını, sosyal ortamlarda bulunmadıklarını söyledi. Pek çok evde yaşandığı gibi çocuklarının da sıkıldığını dile getiren oyuncu, kreşlerin açık kalmasının ise iyi olduğunu söyledi.

Yaz aylarını Bodrum’da ailesi ile beraber geçiren oyuncu, ev değişikliğinden sonra hala eve yerleşmediklerini söyledi. Evde iki çocuk olduğu için daha büyük bir eve geçmek zorunda kaldıklarını dile getiren Pelin Karahan, başka bir sebep olmadığını da ekledi.

İlgilendiği bazı projeleri bulunduğunu ve bu projelerin netleşmesini beklediğini dile getiren ünlü oyuncu, “netleştiği zaman sizlerle paylaşacağım” diye ekledi. Pelin Karahan netflix’te yayınlanan BİR BAŞKADIR dizisini bir solukta bitirdiğini ve çok beğendiğini söyledi.

Özellikle de bir başkadır dizisinde oynayan oyuncuların rollerini harika oynadıklarını ve onları çok beğendiğini söyleyen Pelin Karahan bütün meslektaşlarına övgüde bulundu.

Netflix dizisinde ÖYKÜ KARAYEL’in başörtülü bir rolde olmasına değinen Pelin Karahan, kendisinin de bir projede başörtülü oynamak istediğini söyledi.

Peki Pelin Karahan Kimdir?

Ekranların özlenen ve sevilen siması Pelin Karahan, başka bir proje ile ekranlara dönüş yaptı. İki çocuk annesi güzel oyuncu “PELİN KARAHAN’LA NEFİS TARİFLER” adlı yemek programıyla evlere konuk olacak. 

Kavak Yelleri adlı dizi ile sevenlerinin sayısını artıran Pelin Karahan kimdir, Kaç yaşındadır?

  • 1984 tarihinde dünyaya gelen Pelin Karahan, Ankara Arı Koleji başta olmak üzere Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu ve Ankara Sokullu Mehmet Paşa lisesindeki eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünü tamamladıktan sonra İstanbul’da reklam hizmetlerini sunan bir firmada personel olarak çalışmıştır.
  • 2007 ile 2011 seneleri arasında Kavak Yelleri isimli dizide İbrahim Kendirci, Aslı Enver, Sarp Apak, Dağhan Külegeç ile beraber başrolde yer aldı.
  • 2011 senesinde medya ve sanat ödüllerinden Kavak Yelleri dizisindeki rolü için en başarılı bayan dizi oyuncusu ödülünü almayı başarmıştır. Pelin Karahan 23 Ekim 2011 tarihinde pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile barselona’da hayatını birleştirmiştir. 19 Kasım 2013 tarihinde ayrılmıştır.
  •  2014 tarihinde işadamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı’nda hayatını birleştirmiştir.
  •  27 Aralık 2014 tarihinde Ali Demir isminde bir oğlu oldu.
  • Pelin Karahan 2012 senesinde de Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterini can verdi. En son yeter dizisinde Aylin karakterini canlandırdı.
  • Yeni proje ile ekranlara tekrar geri dönüş yapmaya hazırlanan Pelin Karahan Özellikle de bir zamanlar yemek programlarını yapmak ve sunmak ile meşgul olduğu bu şekilde bütün evlerimize konuk olmuştu. Adeta Aileden biri olarak tanıdığımız Pelin karahan’ı tekrar görmek, başta yemek ile ilgilenen kadınlar olmak üzere sevenlerini oldukça heyecanlandırdı.

Editör: Wan Haber