Özgü Namal, Ahmet Serdar Oral ile 2014 yılında dünya evine girdi. Ünlü oyuncu hayatının en mutlu dönemini yaşadığını söylüyordu. Özgü Namal geçen yılın Ekim ayında yıkıldı. Ünlü oyuncu Özgü Namal Ekim ayında eşinin ölüm haberini alarak yıkıldı. Hayatının en zorlu ve yıkılmış dönemini yaşayan Namal, hiç kimse ile görüşmek istemedi ve hayatının geri kalanında çocukları için yaşayacağı dile getirmişti. Kocasının ölümünden sonra ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu, kısa bir süre önce yaptığı hamle ile herkesi hayrete düşürdü. 
Yaz için gittikleri çiftliği kapattı!
Özgü Namal ve eşi kendileri için bir çiftlik satın almıştı ve her yaz oraya giderek zaman geçiriyorlardı. Beş yıldır her yaz gittikleri çiftlik evi öylece kaldı. Özgü Namal eşi ve çocukları ile birlikte gittikleri çiftlik evini tamamen kapatma kararı aldı. Çiftik evi içindeki hiçbir eşyaya dokunmayan Namal, evini kapattı ve asla gitmeyeceğinin sinyalini verdi. Çiftlik evinin içindeki hiçbir eşyayı atmayan ve dokunmayan Özgü Namal, çiftlik evinin hatıralarla dolu olduğunu dile getirmişti. 
Özgü Namal kimdir?
Güzel oyuncu Özgü Namal’ın asıl adı Melahat Özgü Namal’dır. 1978 yılında hayata gözlerini açan Namal, Üsküdar’da dünyaya gelmiştir. 42 yaşındaki ünlü oyuncu kariyeri konusunda oldukça başarılı olmasıyla dikkat çekmektedir. Tiyatro, sinema ve dizi konusunda başarılara imza atan Namal, daha önce jüri üyeliği de yapmıştır. 
Özgü Namal hangi dizilerde rol aldı?
Güzel oyuncu Özgü Namal birçok başarılı projeye imza atmıştır. Özgü Namal, Merhamet, Hanımın Çiftliği, Mutluluk, Kurtlar Vadisi, Bu İşte Bir Yalnızlık Var, Organize İşler, Anlat İstanbul, Koyu Kırmızı, Güneşin Oğlu, Büyü, Yeditepe İstanbul, Kerem, Polis ve Havada Bulut Yok gibi projelere imzasını atmıştır. Diğer yandan Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı programda bir dönem jüri üyeliği yapmıştır. 

 

Editör: Wan Haber