İlk etapta Aslı Enver’in paylaşımına bir göz atalım. Oyuncu, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Halit Ergenç, Onur Saylık ve Mesut Akusta gibi ölü oyuncularla Babil dizisinde rol almış, dizinin finalini hemen sonrasında ise bir süre dinlenme kararı almıştı.

Şu sıralar barınaktan sahiplenmiş olduğu köpeği ve 2 kedisi ile beraber evde zaman geçiriyor bol bol. Güzel oyuncunun sosyal medya platformlarından yapmış olduğu son paylaşım ise takipçilerini bayağı bir güldürdü. Aslı Enver’in yeni dijital platform Exxen uygulamasında yayınlanacak ve Tolga Çelik’in Tolgshow ve filtresiz programına konuk olduğu kısa bir süre önce öğrenilmişti. Fragmanın yayınlanmasından sonra Enver de Instagram sayfasından takipleri için paylaşmıştı.

Bu arada güzel oyuncu programa çıkarken çok heyecanlandığını da dile getirerek final heyecanı gibi bir şey suratımdaki ifade. Beni üniversite yıllarıma götüren tolgshowa çok teşekkür ederim. Ben çok eğlendim Umarım sizde eğlenirsiniz şekilde bir paylaşımda bulundu.

Şimdi Sırada Özge Özpirinçci’nin Yapmış Olduğu Paylaşım Var

Ünlü oyuncu geçtiğimiz sene Şubat ayında ekranlara veda eden kadın dizisi ile 3 sezon boyunca izleyicilerinin karşısına çıkıyordu. Adeta gönüllerde taht kuran Bir performans sergileyen Özge Özpirinçci hala dizide oynamış olduğu karakterle anılırken, Yeni bir dizide oynayacağı daha kısa süre önce netleşmişti.

Film izleme içerik Platformu eksende çekilecek  Bir Deniz Altı Hikayesi adlı bir dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber kamera karşısına geçmeye hazırlanan Özge Özpirinçci Aynen Aslı Enver de olduğu gibi şimdi Evinde vakit geçiriyor.

Evinde paylaşmış olduğu bir fotoğrafta üzerinde dünyaca ünlü bir kazak vardı. Bir kaza neticesinde yaşamını yitiren Prenses Diana’nın meşhur kazağı. Şimdi bu Kazağın aynısı Hayır açısından pek çok insan tarafından satın alınıyor, bu isimlerden birisi de Özge Özpirinçci.

Editör: Wan Haber