Birçok başarılı proje ile ön plana çıkan ve çok sevilen Özge Özpirinçci, mutlu haberi verdi. Özge Özpirinçci hamile olduğu haberleri ile herkesi mutlu etti. Özge Özpirinçci yaklaşık olarak 9 haftalık hamile olduğu haberleri ile sevenleri çok mutlu etti. Diğer yandan filmin çekimlerine devam eden ünlü oyuncu biraz telaş yaptı ve hemen soluğu yönetmeninin yanında aldı. Karnı çıkacağı için filmin sahnelerinde sorun yaşayacağını düşündü ve hemen çalışmalara başladılar.
Bebek geliyor!
Burak Yamantürk ile uzun bir süredir ilişki yaşayan Özge Özpirinçci, sık sık projeleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Projeleri ile gündem olan Özpirinçci bu kez aşk hayatı ile gündem oldu. Özge Özpirinçci bebek beklediği haberleri ile gündemi salladı. Hem sevgilisi hem de iş ortağı olan Burak Yamantürk’ten hamile olan Özpirinçci bu mutlu haberi tüm sevenlerine verdi. Bebek haberi kısa bir zaman içinde tüm sosyal medyanın gündemine oturdu. Özge Özpirinçci ve sevgilisi de bu haber karşısında çok şaşırdı ancak ikilinin bu habere şaşırdığı kadar mutlu olduğu da biliniyor. 
Film seti hemen harekete geçti!
İlk ve Son adlı projede çalışan Özge Özpirinçci, set çalışanlarına ve yönetmene hemen bu haberi verdi. İlk ve Son çekimlerinin setinde telaşlı bir çalışma başladı. Film yönetmeni, filmin en kısa sürede bitmesi için kolları sıvadı. Özge Özpirinçci’nin karnı çıkmadan hemen sahneleri tamamlamak için çalışmalara başladılar. Yakın ve uzak çekim uygulamaları baştan planlandı ve ünlü oyuncunun rahatsız olmayacağı şekilde çekimlerin tamamlanması hedeflendi. Özge Özpirinçci’nin bu film çekimleri sonrasında yeni bir proje düşünmeyeceği biliniyor. Güzel oyuncu sağlığı için dinlemek istedi ve film setini en kısa sürede bitirmek istediğini de dile getirdi.

 

Editör: Wan Haber