Yaz aylarında bay yanlış dizisi ekranlara geliyordu Ve reytingleri düşük olduğu için yayından kaldırılmak zorunda kaldı. Oysaki daha düşük reyting alan yapımlar bile ekranda kalmayı başarırken bay yanlış dizisinin yalnızca 14. bölümde yayından kaldırılması hayli tepki çekilmesine neden oldu.

Can Yaman’ın başrollerinde oynadığı dizinin final yapmasından sonra Daha sonrasında ise Can Yaman İtalya’ya gitti ve oradaki bir dizi ile anlaştı.

Dizinin yurt dışında geniş bir hayran kitlesi bulunmasına rağmen alınmış bu karar halen sorgulanmaktadır. Dizide bir başka olay daha meydana geldi. Başrollerde bulunan Özge Gürel’in Eskiden tanışmış olduğu Fatma Toptaş ile küstü ortaya çıkmıştı. Toptaş ile Gürel’in arkadaşlıkları Kiraz Mevsimi dizisine dayanıyordu.

İkili yakın arkadaştı. Fakat aralarını ne için Bozulduğu hususu da merak edilmeye başlandı. Fatma Toptaş'a aralarının ne için bozulduğu ile ilgili soru gazeteciler tarafından soruldu. Ünlü oyuncu ise Yoo öyle bir şey yok dedi. Fotoğraf paylaşırken Özge Gürel’in çıkarttığı ve Instagram’da takipten çıktığı soruları üzerine oyuncu bu konuları konuşmak istemediğini dile getirdi ve oradan uzaklaştı.

Fatma Toptaş hiç bir kırgınlık yok Olur öyle şeyler normal şeyler değil bunlar sıkıntı yok şeklinde açıklamalarda bulundu. Şef Gürkan Topçu ile aşk yaşamakta olan Fatma Toptaş evlilik hususunda ise ağustos ayı ile ilgili ipuçları verdi.

Editör: Wan Haber