Kiraz Mevsimi adlı dizide beraber rol aldıktan sonra sevgili olarak çıkan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel mutlu beraberlikleri ile de dikkatleri üzerine çeken ikilidir. 6 senedir beraber olan ikili, gözlerden Irak mutlu bir yaşam sürüyorlar. Daha çok boş vakitlerinde seyahat etmeyi tercih eden ünlü çift değişik ülkelerde ortaya çıkıyor Ve takipçilerini de çeşitli zamanlarda beraber vermiş oldukları pozlarla şaşırtıyorlar.

Oyuncu çift, bir müddet önce aynı anda değişik dizilerde rol almaya başlamıştı. Özge Gürel yaz aylarında Can Yaman ile beraber oynamış olduğu Fox’un Romantik Komedi dizisi bay yanlış dizisinde rol almıştı.

Serkan Çayoğlu ise yeni sezonla beraber Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yeni Hayat adlı dizide ekranlara gelmişti.

 Fakat bay yanlış dizisi Ekim ayının başında, Yeni Hayat dizisi ise 9. bölümü ile ekim ayı sonunda ekranlara veda etmişti.

Oyuncu Özge Gürel’in Şu aralar ilgilendiği bir projesi bulunmuyor. Serkan Çayoğlu ise Kısa bir süre önce yeni dizisine başlamıştı. Oyuncu Şimdi de TRT 1 ekranlarında çekimleri gerçekleştirilen Kıbrıs ada kışı adlı dizide rol alacak.

 Pelin Karahan ve Ahmet Kural gibi ünlü oyuncular ile başrolde bulunacak olan Çayyolu birkaç hafta öncesine kadar dizinin çekimleri açısından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitmişti.

 KKTC’de çekimlerden önce Bütün ekip ve oyuncular karantinaya alınmıştı.

Oyuncu Serkan Çayoğlu’nun KKTC dizi çekimleri açısından gitmesi ile beraber sevgilisi Özge Gürel ise beraber Çekmiş oldukları romantik fotoğrafını paylaşarak burnunda bir sızı notunu da ekleyerek paylaştı.

Editör: Wan Haber