Survivor yarışmasına katılan ve TV8 ekranlarının sevilen yüzü olan Öykü Çelik yeni tarzı ile adeta şok etti. Ünlü güzelin hayranları yeni halini görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Öykü Çelik, Survivor yarışması sonrasında evlilik teklifi almış ve evlilik hazırlıklarına başlamıştı. Öykü Çelik, evlilik beklerken ayrılık bulunca tüm hayranları şok yaşadı. Öykü Çelik ayrılık sonrasında kendine yeni bir tarz yaratma kararı aldı. Yeni tarzını görenler yoğun ilgi gösterdi. 
Öykü Çelik adeta baştan yaratıldı!
Güzel oyuncu Öykü Çelik, ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ayrılık haberini verdikten bir süre sonra tarzını baştan aşağı değiştirdi. Saç, makyaj, giyim ve tarzını değiştiren Çelik, büyük bir ilgi gördü. Sosyal medyanın yarısı onun çok güzel göründüğünü söylerken diğer yarısı bunalım ile değişiklik yaşadığını ve bundan pişman olacağını söyledi. Güzel oyuncu halinden çok memnun olduğunu belirtti ve yeni tarzı ile son derece dikkat çekici olduğunu dile getirdi. Öykü Çelik’in hayranları onun paylaşımlarına yoğun yorum ve beğeni yağmuru yaptılar. Sosyal medya yorumlarından yoğun ilgi gören Öykü Çelik, neden ayrılık yaşadığı hakkında hiçbir açıklama yapmadı. 


Öykü Çelik kimdir?
Öykü Çelik, 1987 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açtı. Aslen Trabzonlu olan ünlü isim, spora ve sanata büyük önem veriyordu. Bir dönem kalecilik yapan ünlü isim, oyunculuk konusunda kendini ispatlamayı başardı. Türk sinema ve televizyonlarının sevilen yüzü olmayı başardı. 33 yaşındaki Öykü Çelik, son olarak TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor’da kendini gösterdi. Mesleği tiyatro ve oyunculuk olan Çelik 2014 yılında yaptığı evliliği 2015 yılında sonlandırdı. Aşk konusunda yüzü gülmeyen Öykü Çelik, şimdilerde yeni tarzı ile çok konuşuluyor. Güzel oyuncunun yeni tarzı hala sosyal medyada gündem olmaya ve konuşulmaya devam ediyor. 

Editör: Wan Haber