Öykü Çelik, geçtiğimiz günlerde covid19 salgınına rağmen birçok ev partisinde bulunmuştu, büyük tepkiler almıştı. Öykü Çelik yapılan eleştirilerin sonrasında negatif sonuçlu çıkan koronavüris testini sosyal medya hesabından paylaşım yaptı " Evet Aynen partilerden salgın oldum. Cafe veya restoranlarda müzik dinledik, o sebeple bulaştı" şeklinde yorum yazmıştı. Öykü Çelik’ in bu seferki yaptığı açıklama gündeme oturur nitelikte idi "Mini etek giymiş kızın kültürü ile benim kültürüm aynı olabilir mi?" diye belirtti.

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, “Sanane Cihanna?” adlı YouTube kanalında Cihan Şensözlü’nün sorduğu soruları cevapladı. Böyle bir salgın sürecinde partiden partiye koşan ve hiçbir şekilde tedbir ve önlem almayan ve başka insanlarında hayatlarını risk altına alan oyuncu Öykü Çelik çok şaşırtacak açıklamalarda bulundu.

Covid19 salgınına rağmen önemsemeyip bir parti kışı görüntülenen Öykü Çelik; “Parti parti dolanan biri değilim. Gittiğim ortamlarda alkol kullanmadan da eylenebiliyorum. Eğer birine yardım yapsaydım günler sonra duyulurdu, ama bir partide bulunmam hemen duyuldu. Oyunculuk hayatım boyunca ilk kez iki saatin ardına haberim basında yer aldı” dedi.

"Covid19 OLMADIĞIMI BİLİYORUM"

Sosyal medyadan aldığı büyük tepkilere de açıklık getiren Çelik, “Bana sosyal medya üzerinden, 'Senin gibiler yüzünden çocuğum korona virüs  oldu' ve 'partiye bizi neden davet etmedin' diyenler de oldu. Partide 30 yada 50 kişi bulunduk. Yakın çevrem için tehlikeli bir hal aldım. Ben hastalığa yakalanmadığımı biliyorum” diye açıklama yaptı.

ZAMANINDA "1-2 KİŞİYİ DÖVMÜŞLÜĞÜM VAR"

Okul zamanlarından beri sinirli ve agresif olduğunu açıklayan oyuncu Öykü Çelik, konuşmasına şöyle devam etti: “Okulda 1-2 kişiyle kavga edip dövmüşlüğüm var. Bulunduğumuz yerden gitmek istedim kızlar göndermek istemediği için bana çantamı vermediler. Ben de çantamı aldım çıktım. İnsanların dur noktaları var. Muhteşem veya mükemmel olmak durumunda değilim. Ben Trabzon Lisesi gibi bir liseden mezunum. Ben Karadenizliyim özüyle Trabzonluyum." dedi.

"DİZ ALTINDA ETEKLE YETİŞMİŞ KIZIM"

"Diz üstü mini etek giymiş okula gitmiş kız kültürü ile benim kültürüm aynı olur mu?" şeklinde açıklama yapan Öykü Çelik, "Ben kültürüm gereği diz altında etekle yetişmiş kızım. Saçlarımızı sadece örerdik. Bu yaştan sonra yetiştiğim ortamı veya kültürümü mü yok sayamam.10 yıldır da kimseyle ne tartışmaya nede kavgaya girmiyorum.” Şeklinde açıklamada bulundu. Haberay

Editör: Wan Haber