Geçtiğimiz haftada bir TV programına konuk olan Bülent Serttaş’ın aynı gün konuk olan oryantal Didem'e bakmamak için sarf ettiği çaba izleyicilerin gözünden kaçmadı. Arada kısa bir sürenin geçmesinden sonra Bülent Serttaş’ın cabasının nedeni ortaya çıktı. Bülent Serttaş ile oryantal Didem’in arasında gergin anların yaşandığı oryantal Didem’in Bülent Serttaş’ı polise şikayet ettiği ortaya çıktı.

Bülent Serttaş’ın oynayan oryantal Didem’ bakmaması imi izleyiciler tarafından farklı yorumlandı. Fakat gerçek kısa süre içerisinde ortaya çıktı. Kimi izleyici Bülent Serttaş’ın eşine olan sadakatindedir yorumlarını yaptı. Fakat bazı yorumlarda da çok farklı iddialar var.

Şöyle ki; Bülent Serttaş ve oryantal Didem, geçtiğimiz yaz Florya'da bir düğünde sahne almış. Didem geç geldiği için sinir içerisinde sahneden indirilmiş düğünden ayrılmıştı. O hışımla düğünden ayrılan Didem polisi aramış şikayet etmiş.

Düğün yerine gelen polis, pandemi kurallarına uygun olmayan eğlence düzenlendiğini tespit ederek herkese ceza uygulamış. O sıralarda Serttaş'ın sahnede olduğu, yapılan bu harekete sinirlendiği, o gün oryantal Didem ile arasına mesafe koyduğu söyleniyor.

Eğer bu gerçekse Didem'in yaptığı büyük ayıp; Serttaş, az bile yapmış... Onun yerinde başkası olsa yüzüne bakmamayı bırakın, programa katılmaz veya o an oturduğu yerden kalkıp kulise gidebilirdi.

.

Editör: Wan Haber