Sosyal medya üzerinde yaptığı oryantal dans videosunu paylaşan ve bu yüzdende işinden atılan spor spikeri Hande Sarıoğlu bu sefer annesi ile dikkat çeken bir fotoğrafı "Mediha'nın kızıyım, iyi insan olarak yetiştirildim" notu ile paylaştı.

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yayınladığı oryantal dans videosu nedeniyle Habertürk ile yollarını ayıran spor spikeri Hande Sarıoğlu, yaşadığı olay sonrası soluğu ailesinin yaşadığı Düzce'de almıştı. Burada ailesiyle birlikte kafa dinlemeye çekilen güzel spiker, hesabından yeni bir paylaşım daha yaptı

"Mediha’nın kızıyım’’

Dikkat çeken video ve fotoğraflarının aksine Instagram'dan annesiyle yüz yüze verdiği fotoğraf karesine yer veren Sarıoğlu, gönderisine, "Mediha'nın kızıyım, iyi insan olarak yetiştirildim. Dokunduğum her insana da Mediha'nın gönlünün güzelliğini yansıttım. İyi ki senin kızınım, sen benim en kıymetlimsin annem, tatlı dillim, güler yüzlüm, iyi ki doğdun nur yüzlüm" notunu ekledi. Fotoğrafında annesine benzerliğiyle dikkat çeken güzel spikere, kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Ateş püskürdü

Hande Sarıoğlu, olaylı dans videosunun ardından gelen tepkilere ateş püskürmüştü. Güzel spiker, "O magazin sitelerinde yapılan 'dans etti kovuldu' haberlerinin altında, 'oh olsun' diyenler yarın ölsem ya da bir cinayete kurban gitsem yalandan ah vah edecekler. İnsanlığınıza tüküreyim." demişti.

Editör: Wan Haber