Orhan Gencebay evinin yakınlarında spor yapmaya çıktığı sırada çukura ayağı düştü. Düşüp sol işaret parmağını kıran ünlü sanatçı elini kullanamıyor iddiaları gündemde konuşulmaya başlanıldı.

Belediye çok çalışıyor maşallah

Bebekteki evinin yakınlarında yürüyüş yapan Orhan Gencebay düşerek parmağını kırdı. Hemen hastaneye kaldırılan ünlü sanatçının eşi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne isyan bayrağını çekti. Sevim Emre , "Belediye çok çalışıyor maşallah! Her yer dere, tepe..." cümlelerini kullandı.

Sağlık durumu merak edilen Orhan Gencebay’ın doktorları açıklamada bulundu.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Muzaffer Gökhan Kahraman"Orhan Gencebay, iki gün önce yürüyüş yaparken ayağının takılması nedeniyle düşmüş, özellikle sol el parmakları ve el bilek bölgesinde travma meydana gelmiştir. Şişlik ve morarma olarak bilinen ekimoz durumu özellikle parmaklara oturan ağrıda şiddetini artırınca tedavisine başladık. Tetkiklerinin ardından, sol el 2. parmak PIP ekleminde Phalanx köşe kırığı tespit edilmiştir. Her kırık, her yaralanma bizde önemlidir. Lakin el parmaklarını bu kadar ustaca kullanan duayen bir müzisyen için parmak hareketinde kısıtlılık kalmaması çok daha önem arz eder" açıklamasında bulundu.

Editör: Wan Haber