Bilindiği gibi bir 2 hafta öncesine kadar Neslihan Atagül bağırsak problemlerine yakalanmış ve sefirin kızı adındaki diziden ayrılmıştı.

 Esra dermancıoğlu ve pek çok ünlü yine aynı şekilde yakalandıkları hastalıkları sosyal medya hesapları üzerinden herkesle paylaşıyor.

 Ömür Gedik, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımında hastalığının tedavisi olmayan bir hastalık olduğunu dile getirdi. Bağışıklık sisteminin normalinden çok daha fazla çalıştığını dile getiren Gedik: patlıcan, kahve ve domatesi hayatından artık bundan sonra çıkardığını söyledi.

 Otoimmün Hastalıklar Neler?

Ağrıyan kaslar, şişlik, yorgunluk, kızarmış eklemler ya da dokular, düşük ateş, konsantrasyon bozuklukları, el ya da ayaklarda meydana gelen karıncalanma ve üşüme hissi, saç dökülmesi ve deri döküntüleri...

 Her rahatsızlıkta olduğu gibi Otoimmün hastalığının belirtilerinde de kişisel değişikliklere sahip olabilir. Bazı otoimmün hastalıkların da belirtiler Sedef hastalığı, eklem romatizması ya da multipl Skleroz vakalarında olduğu gibi ara ara gelip gidebiliyor. Bu artış ya da azalış döngüleri daha çok alevlenme ve hafifleme şeklinde kendini ortaya çıkarır.

Editör: Wan Haber