Genç şarkıcı Oğuzhan Koç, kısa bir süre önce ilan ettiği aşkı ile fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Oğuzhan Koç, yaptığı paylaşımlar ile beğenileri toplamaya devam ediyor. Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ile yıllarca süren ilişkisini noktalamış ve onun en yakın arkadaşı olan Demet Özdemir ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Oğuzhan Koç, bu ilişkisi ile çok konuşulmuştu. Bir süre gizli tuttukları aşk sonunda açığa çıkınca, ikiliden paylaşımlar gelmeye başladı.
Demet Özdemir sevgilisinin doğum gününü kutladı!
Ünlü oyuncu Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç’un doğum gününü paylaştığı bir kare ile kutladı. Oğuzhan Koç, sevgilisinin paylaşımı paylaşarak ona olan aşkını gösterdi. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir aşkı hız kesmeden devam ediyor. İkili bir süre gizli tuttukları aşkını, çekinmeden paylaşmaya devam ediyor. Oğuzhan Koç, doğum gününde sevgilisinin yanında olmayı ihmal etmedi. 


Oğuzhan Koç kimdir?
Şimdilerde adını pop müziğin zirvesine yazan Koç, küçük yaşlarından itibaren televizyonda olmak istemiştir. Oyunculuk ve şarkıcılık alanında çok yetenekli olduğunu gören ailesi ona destek olmuştur. Oğuzhan Koç, uzun yıllar ekranlarda olan Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile adından çok kez bahsettirmiştir. Oyunculuk konusunda yeteneğini gösteren Koç, ses alanında da birçok parçalar çıkararak pop müziğin kralı olmuştur. Akşam kuşağı yayınlanan televizyon programlarında da sunucu olmuştur. Oğuzhan Koç şimdilerde oyuncu Demet Özdemir ile yaşadığı aşk ile gündeme gelmektedir. 
Demet Özdemir kimdir?
Demet Özdemir, 1992 yılında hayata gözlerini açmıştır. 29 yaşında olan ünlü oyuncu birçok projede yer alarak kendinden çok kez söz ettirmiştir. Özellikle Erkenci Kuş adlı dizide yıldızı parlamıştır. Demet Özdemir Sana Bir Sır Vereceğim, Çilek Kokusu, Kurt Seyit ile Şura ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi projelerde boy göstermiştir. 

Editör: Wan Haber