Dünyaca ünlü şef ve restoran sahibi Nusret, yeni açıklamaları ile gündem olmaya devam ediyor. Daha önce birçok açıklaması ile gündem olan Nusret, bu kez yeni mekanındaki menü fiyatları ile gündem olmayı başardı. Nusret ilk olarak güzel haberi vererek herkesi sevindirdi daha sonra menü fiyatları ile herkesi şok etti!
Nusret Londra’da yeni mekan açmaya hazırlanıyor!
Dünyaca ünlü şef Nusret, yeni mekanı için gün saymaya başladı. Londra’dan bir mekan açmak istediğini söyleyen Nusret, oradaki fiyatların ne kadar pahalı olduğunu bilen kişiler tarafından tepki gördü. Yeni mekan için 850 bin TL vereceğini söyleyen Nusret, herkesi şok etmişti. Nusret, yeni mekanı için İngiltere’ye gitmeye hazırlanıyor. İngiltere için tüm planları tamamlanan Nusret, çok yakında açılış yapacak.
Menü fiyatları şok etti!
Salt Bae lakaplı Nusret, yeni mekanı için çalışmalarına devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında sevilen ve çok satan ürünlerini menü haline getirmek için son derece titizlik içinde çalışıyor. Nusret, çok sevilen ve meşhur olan altın kaplama etleri için menüyü açıkladı. Altın kaplamalı biftek için istenen menü fiyatı dudak uçuklattı. Türk lirası karşılığı 6 bin liradan fazla olacak olan altın kaplama biftek, mekan açılmadan önce Londra manşetlerine konu oldu! Tüm dünyada altın kaplama eti ile ünlenen Nusret, ününü dünyaya daha fazla yaymaya devam ediyor. 
Nusret gündem olmaya devam ediyor!
Londra yerel gazetelerine çıkan yeni mekan haberi ile gündem olan Nusret, yeni menü fiyatları ile şok etti. Londra halkı büyük bir şok yaşadı ancak bir kısım Nusret’in yeni mekanını ve lezzetlerini çok merak ediyor. Yeni mekanı için gün sayan Nusret, mekan için çalışan ve dizayn malzemeleri araştırmaya devam ediyor. 

Editör: Wan Haber