Paramparça dizisi ile ekranlara görkemli bir dönüş yapan Nurgül Yeşilçay , dizinin reytinglerde zirveye oturmasını Instagram hesabından ilginç bir fotoğraf paylaşarak kutladı.

gagii.jpg


Yeşilçay, reytingler açıklandıktan sonra tüm ekip arkadaşlarına birer tane nazar boncuğu taktı.
Nurgül Yeşilçay, Instagram hesabından paylaştığı resmin altına da "Bu harika reytingde payı olan tüm ekip arkadaşlarım birbirine nazar boncuğu taktı. Hepsini kutlarım" yazdı.

 

 

PARAMPARÇA DİZİSİ KONUSU

 

İstanbul’un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan’ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayeleri sezonun en iddialı yapımları arasında yerini alacak.  

 

 

Aliye, Bin Bir Gecce, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

 

 

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova, Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı “Paramparça” 3 grupta reytinglerde birinciliğe oturdu.

 


 
Üçüncü bölümüyle ekrana gelen dizi Pazartesi dengelerini değiştirdi. Paramparça;  A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 10,26 reyting ve yüzde 24,98 izlenme payı, Tüm kişilerde de  yüzde 9,1 reyting, yüzde 22.35 izlenme payı ile milyonları ekran başına kilitledi ve yine günün en çok izlenen dizisi oldu.

 


 
Dizi reklamverenin en çok dikkat ettiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 10,55 reyting ve yüzde 23,53 izlenme payı ile de birinci oldu. Endemol Türkiye’nin yapımını üstlendiği dizi farkında olmadan birbirlerinin çocuklarını büyüten Cihan ve Gülseren’in  büyük aşkını anlatıyor. Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı, senaristliğini ise Yıldız Tunç’un üstlendiği dizi her Pazartesi 20.30’da Star’da.  

 

 

Editör: Wan Haber