Kefaret dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabı üzerinde cesur pozlarını "Eşofmandan bıktım" notuyla paylaştı.

FOX TV ekranlarında yayınlana Kefaret dizisinde Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar ve Ege Kökenli giib isimlerle başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, Instagram hesabından yayınladığı pozlarıyla genç kızlara taş çıkarttı.

Fiziği göz kamaştırdı

44 yaşındaki başarılı oyuncu, "Eşofmandan, eşortmandan, aşortmandan sıkıldım... Yabancılar anlamayacak" diyerek siyah yırtmaç detaylı elbisesiyle poz verdi. Güzelliğiyle her daim beğeni toplayan oyuncunun, dağınık toplanan saçları doğal makyajı ve turuncu taşlı küpeleri göz kamaştırdı.

Oyuncunun kısa sürede 100 binden fazla beğeni alan fotoğrafına Azra Akın ve Burcu Kara'dan yorum geldi. Akın kalpli gülen ve alev emojileri koyarken Kara da nota çok güldüğü göstermekten için kahkaha emojisi ekledi.'Eşofmandan bıktım' diyen Nurgül Yeşilçay, derin yırtmaçlı elbisesiyle poz verdiOyuncu 1 hafta önce Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflara "Makyaj bana çok yakışıyor" demiş ve beğeni rekoru kırmıştı.'Eşofmandan bıktım' diyen Nurgül Yeşilçay, derin yırtmaçlı elbisesiyle poz verdi

Editör: Wan Haber