Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile  Fenerbahçeli yıldız Selçuk Şahin arasında çıkan kavga gündeme bomba gibi düştü.  Ortaköy ’deki Albüm adlı mekânda bir birlerine giren ünlülerin kavga sebebi ise enteresan.  Selçuk Şahin’in nişanlısına çarpan ünlü aktör İbrahim Çelikkol, Fenetbahçeli yıldızı çıldırttı.

Nişanlısını kapının önünde bekleyen otomobiline bindirip koşarak İbrahim Çelikkol ’un yanına giden Selçuk Şahin, yakışıklı oyuncuyu itip vurmaya çalıştı. İbrahim Çelikkol da Selçuk Şahin ’e aynı şekilde karşılık verince devreye bodyguardlar girdi. Kavga güçlükle ayrılırken hem Çelikkol hem Şahin ’i sakinleştirmek güç oldu. 

SELÇUK ŞAHİN KİMDİR?
1981 doğumlu olan Selçuk Şahin 23 Temmuz 1999′da Hatayspor ’da profesyonelliğe geçti. 2003-2004 sezonunda İstanbulspor A. Ş. takımından 3 yıllık sözleşme ile Fenerbahçe ’ye transfer oldu. Uzun yıllar boyu oynamaya devam ettiği kulüpte birçok kez yedek kalsa da inişli-çıkışlı performansıyla hiçbir zaman ilk on birin değişmez futbolcularından biri olamadı. Fenerbahçe ’ye transfer olduktan sonra 21 numaralı formayı giymeye başlayan Selçuk, 2011-2012 sezonunda memleketi Tunceli ’nin plaka numarası olan 62 numara ile maçlara çıktı. 10 seneder Fenerbahçe için oynayan Selçuk Şahin, 20 kez A Milli, 2 kez 21 Yaş Altı Millî ve 1 kez de B Millî formayı giydi. 

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?
1982 doğumlu olan İbrahim Çelikkol, Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol genç milli de olmuştur. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan İbrahim Çelikkol ’un Osman Sınav ’la tanışması hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav ’ın çektiği Pars: Narkoterör filminde ‘Komiser Şamil Baturay ’ rolünün verilmesiyle oyunculuk hayatına adım attı. İbrahim Çelikkol daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır. İbrahim Çelikkol ayrıca 16 Şubat 2012′de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453′te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır.

Editör: Wan Haber