Survivor 2020 yarışmacıları Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı yaşadıkları aşkla gündeme bomba gibi düşmüştü. Yarışmanın ardından aşk yaşamaya başlayan ancak ilişkilerini uzun bir süre saklayan ikilinin videosu ifşa olmuş ve artık aşkları gün yüzüne çıkmıştı. Ancak yarışma sonrasında başlayan bu aşkla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İkilinin hayranların üzecek açıklama Nisa'dan geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Nisa, Barış Murat Yağcı ile ilişkisini karşılıklı olarak noktaladıklarını duyurdu. Büyük aşkın sona ermesinin sebebi olarak Barış'ın kitabında yaptığı açıklamalar gösterildi. İddiaya göre Barış'ın kitabında kadınlarla ilgili yaptığı açıklamalar Nisa'yı rahatsız etti ve ayrılık kaçınılmaz oldu.

Ayrılık Sebebi Ortaya Çıktı
Survivor 2020'yi ikincilikle tamamlayan ve yarışmanın ardından takım arkadaşı Nisa ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Barış Murat Yağcı, kendi yazdığı Her Şeye Rağmen kitabında yaptığı açıklamalarla şaşırttı .Barış'ın kitabında kullandığı 'Bir kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor. Düzgün fizikli, dövmeli, ünlü biriyle akşam birlikte olacağım diye düşünen kadınlara ders veriyorum. Yüzlerce kadına yaptım bunu' şeklindeki ifadelerinin ardından Nisa ile arasının açıldığı ve ilişkilerinin bitiş sebebinin de bu açıklama olduğu öne sürüldü. İddiaya göre, Barış'ın kitabında kullandığı bu ifadeleri gören Nisa'nın ailesi kızlarını aradı ve 'Bu adamla bir saniye daha geçirmeni istemiyoruz' diyerek resti çekti. Nisa'da anne ve babasını dinleyerek ilişkiyi noktaladı.

Nisa Bölükbaşı Sosyal Medyadan Duyuru
Uzun zamandır aşk yaşadığı Barış Murat Yağcı ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Nisa Bölükbaşı, 'Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum' notunu düştü. Canlıhaber

Editör: Wan Haber