Blue TV platform montaj yayınlanan Aynen Aynen dizisinde başrol oyuncuları Nilperi Şahinkaya ile Kerem Bursin oynuyor.

Aynen Aynen Dizisinde Nilperi Şahinkaya İlk Sezon Kimle Oynuyordu?

İlk başta Uraz Kaygılaroğlu ile beraber başrolleri paylaşan Nilperi Şahinkaya Daha sonrasında ise sefirin kızı dizisi ile Anlaşan Uras Kaygılaroğlu’nun ayrılmasından sonra boşalan başrol erkek oyuncu kadrosunu Kerem Bursin tamamladı.

Kaygılaroğlu gidince Kerem Bursin ile Anlaşıldı ve daha sonraki 3 sezonda da Nilperi Şahinkaya Kerem Bursin beraber rol aldı.

Aynen Aynen Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Şimdilerde 5. sezonu Blu TV platformunda yayınlanan Aynen Aynen bu ikili ile güçlü bir biçimde izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Fakat iki ünlü ismin ilk tanıştıkları zaman birbirlerinden pek de hoşlanmadıkları açıklandı.

Instagram sohbetinde geçen aylarda bir araya gelen ikilinin birbirleri ile ilgili sözleri hayranlarını da oldukça şaşırttı. Nilperi Şahinkaya, Kerem Bursin'le tanıştıklarında kendisini sevmediğinden emindi ve ilk tanıştığımızda beni sevmedin değil mi? Sorusunu yöneltti.

Gerçekleri olduğu gibi dile getirdiği bilinen ve içinde de bir şey saklayamayan bir yapısı olan Kerem Bursin, Sevmedim, Daha doğrusu şöyle Bu kim ya kendisini çok ciddiye alıyor diye düşündüm sözleriyle gülümsetti.

Nilperi Şahinkaya da Aslında rol arkadaşını ilk gördüğü zaman pek de iyi bir intiba almamış.

Galatasaray Üniversitesi’ndeki bir etkinlik esnasında ortama kovboy gibi giyinerek gelen Kerem Bursin, Nilperi Şahinkaya’yı  rahatsız etmiş.

Editör: Wan Haber