İşte Benim stilim programı ile tanıdığımız ve Instagram’dan iddialı paylaşımları ile dikkat çekmeyi Başaran Nihal Candan bu defa Murat Boz açıklamasıyla herkesi ters köşe yaptı.

Bir televizyon kanalında yayınlanan programda kendisine yönetilen “Hayatında pişman olduğun bir ilişkin oldu mu?”  Sorusuna cevap verdi.

“Murat Boz’la Olan Parti İlişkimden Dolayı Pişmanım”

Magazin dünyasının 25 yaşındaki ünlüsü Nihal Candan “Evet, Murat Boz ile yaşadığım parti ilişkisinden dolayı pişmanım.” İfadelerini kullandı. Nihal Candan’ın verdiği bu cevap kısa süre içerisinde sosyal medyada adeta Gündem oldu.

O Olaylı Gece Günlerce Konuşulmuştu

2017 senesinde Murat Boz ile Esen Yenenler, Nihal Candan Kardeşler ve Özge Bitmez ile bir gece kulübünde eğlenmeye gitmişlerdi. Önce bir mekanda eğlenen grup hemen ardından Eser Yenenler ’in evine geçmişlerdi. O dönem Aslı Enver ile ciddi bir ilişki yaşayan Murat Boz sosyal medya hesabından Bir açıklamada bulunarak, haberlerin görüldüğü gibi olmadığını orada kalabalık bir grup ile eğlendiklerini açıklamıştı.

O Gece Asla Yanlış Bir Şey Yoktu

Nihal Candan paparazzi gecesi ile ilgili yapmış olduğu konuşmada o zamanlar 19-20’li yaşlarında olduğunu, bu konunun üstesinden gelebilir miyim diye çok düşündüğünü, kendisinden ödün vermemek amacıyla sustuğunu, kendisini tanıyan kişilerin zaten böyle bir şey yapmayacağını bildiklerini, o gece ile ilgili kesinlikle yanlış bir şey olmadığını, herkesin zan altında bırakıldığını, tabii olay sonrasında herkesin depresyona girdiğini, kendisinin susma sebebinin onların kariyerleri ile ilgili olduğunu anlattı.

Editör: Wan Haber